Isparta kent merkezinde aniden bastıran şiddetli dolu yağışı, şehirde adeta kış aylarını aratmayan sahnelerin yaşanmasına neden oldu. Dakikalar içinde etkisini artıran yağış sonrası, şehrin işlek cadde ve sokakları tamamen beyaz bir örtüyle kaplandı.
Özellikle açık alanlarda ve ana arterlerde biriken dolu taneleri, yollarda adeta buzdan tepeler oluşturdu. Trafikte seyir halinde olan sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken, park halindeki birçok araç yer yer dolu yığınlarının arasında mahsur kaldı. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler yollarda zor anlar yaşadı.
Kent merkezinde ve çevre mahallelerde hayatı durma noktasına getiren bu doğa olayı, ortaya çıkardığı manzarayla görenleri hayrete düşürdü. Bahar ayında kış mevsimini yaşayan Ispartalılar, kısa sürede değişen hava şartlarına anlam vermekte zorlanırken, o anları cep telefonu kameralarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)