İstanbul

İsrail’in Gazze’ye saldırıları protesto ediliyor

İstanbul’da İsrail Başkonsolosluğu önünde toplanan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyeleri, Gazze’ye yönelik yapılan saldırıları protesto etti.

İsrail’in Gazze’ye saldırıları protesto ediliyor

İstanbul’da İsrail Başkonsolosluğu önünde toplanan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyeleri, Gazze’ye yönelik yapılan saldırıları protesto etti.
İstanbul’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için yüzlerce kişi, Beşiktaş’taki İsrail Başkonsolosluğu’nun önünde toplandı. Ellerinde Türkiye ve Filistin bayraklarıyla konsolosluğun önünde toplanan vatandaşlar, slogan atarak meşale yaktılar.

(DÜZCE) - İsrail’in Gazze şeridine yaptığı saldırılar Düzcelileri sokağa döktü
DÜZCE (İHA) - İsrail’in Gazze şeridinde yaptığı saldırılar Düzcelileri sokağa döktü. Düzceliler, İsrail’in saldırıları sonrası belediye önünde toplanarak İsrail’i kınayan sloganlar attı.
İsrail’in Gazze şeridinde 21 gündür yaptığı saldırıları için Düzceliler, Filistinlilere destek olmak ve İsrail’i kınamak için Düzce Belediyesi önünde toplandı. Yüzlerce Düzceli attıkları sloganlarla İsrail’i kınarken Filistinlilere ise destek çağrıları yaptı. Filistin’in Gazze şeridinde yaşanan insanlık dramına dikkat çekilen ve İsrail’in insanlık dışı saldırılarına mukabil Kuran-ı kerimden ayetler okuyan konuşmaların yapıldığı gösterilerde Filistin bayrakları taşıyan, İsrail’in saldırılarını kınayan pankartlar taşıyan Düzceliler ayrıca sloganlar atarak saldırıları da kınadı. Kalabalık grup protesto gösterisinin sonunda dua ederek sessizce dağıldı.


(ARDAHAN) - Ardahan’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları protesto edildi
ARDAHAN (İHA) - Ardahan’da gece saatlerinde onlarca kişi, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için bir araya geldi.
Ardahan kent merkezinde bulunan Milli Egemenlik parkında toplanan onlarca kişi, Filistin bayrakları açarak, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti. Grup adına konuşan AGD Derneği Ardahan temsilcisi Turhan Taşdemir, yaptığı konuşmada "Zulme karşı atmış olduğumuz her bir adım ve eylem bizleri yeniden diriltir" dedi.

(MANİSA) - Manisa’daki STK’lardan İsrail protestosu ve boykot çağrısı
MANİSA (İHA) - Manisa’da Milli İrade Platformu üyesi sivil toplum kuruluşları, İsrail’in Gazze’ye yönelik devam eden saldırılarını protesto etti.
Manisa’da Milli İrade Platformu üyesi sivil toplum kuruluşları, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplandı. Filistin bayrağı taşıyan STK üyeleri ve vatandaşlar, Gazze’de hayatlarını kaybedenler için dua etti.

(MUŞ) - Muş’ta Gazze Şeridi’ndeki iletişim ve internetin kesilmesine tepki
MUŞ (İHA) - İsrail’in saldırıları sonrası Gazze’deki tüm telefon ve internet hizmetlerinin kesilmesi ile birlikte vatandaşlar, Muş Kent Meydanı’nda bir araya gelerek protesto etti.
Muş’ta, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının yoğunlaşmasından dolayı Türk ve Filistin bayraklarıyla meydana gelen vatandaşlar, slogan attı. Alaadinbey Camisi İmam Hatibi Mahsun Eminoğlu’nun dua etmesinin ardından Fetih Süresi okundu.

(TEKİRDAĞ) - İsrail’e tepkiler dinmiyor
TEKİRDAĞ (İHA) - İsrail’in Gazze’ye saldırıları Tekirdağ’da protesto edildi.
Tekirdağ’daki sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve üyeleri İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için Tarihi Valilik Meydanında toplandı. Meydana gelen vatandaşlar, Türk ve Filistin bayraklar ile sloganlar attı.
Toplanan vatandaşlar, tepkisini dile getirdikten sonra sessizce dağıldı.

(KIRKLARELİ) - İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar protesto edildi
KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli’nde İsrail’in abluka altındaki Gazze’ye saldırıları protesto edildi.
İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar Kırklareli’nde protesto edildi. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve üyeleri Anıt Kültür parkında toplandı. Türk ve Filistin bayraklar ile sloganlar atıldı.
Anadolu Gençlik Derneği Kırklareli Şubesi Üniversite Başkanı İsmail İpek topluluk adına basın açıklaması yaptı.

(UŞAK) - Uşak’ta Filistin’e destek eylemi
UŞAK (İHA) - Uşak’ta İsrail tarafından Filistin’e yapılan saldırılara karşı, Filistin’e destek eylemi gerçekleştirildi.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Sivil Toplum Kuruşları ve vatandaşlar 15 Temmuz Şehitler Meydan’ında toplanarak Filistin’e destek eylemi yaptı. Destek Eyleminde Türk bayrakları ve Filistin bayrakları açıldı. Slogan eşliğinde, AGD ve Sivil Toplum Kuruluşları başkanları Filistin’e destek açıklaması yaptı. Açıklamaların ardından destek eylemine katılanlar dağıldı.

(MUĞLA) - Muğla’da İsrail’in Gazze’ye saldırıları protesto edildi
MUĞLA (İHA) - Muğla’da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyesi bir grup, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için toplandı.

(BİTLİS) - Bitlis’ten İsrail’e kınama

BİTLİS (İHA) - Bitlis’te Sivil Toplum Örgütleri (STK) ve vatandaşlar İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları protesto etti.
Protesto öncesi çarşı merkezinde toplanan kabalık araç konvoyları ile Valilik önüne gelerek burada basın açıklamaları ve dualar etti.
Pankart taşıyan vatandaşlar, Filistin bayraklarıyla tekbir getirerek sloganlar attı.
Kur’an-ı Kerim ve cevşen okunan eylemde, duaların edilmesiyle vatandaşlar dağıldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Okul müdürün öldürülmesine karşı 2 kişilik protesto
Bölgesel

Okul müdürün öldürülmesine karşı 2 kişilik protesto

İstanbul'da özel bir okulda müdürlük yapan İbrahim Oktugan'ın öldürülmesi, Kırşehir'de iki kişinin katıldığı eylemle protesto edildi.

Üniversiteliler İsrail'in Saldırılarını Protesto Etti
Bölgesel

Üniversiteliler İsrail'in Saldırılarını Protesto Etti

Amasya’da üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermek, Amerika’daki çeşitli üniversitelerde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla yürüyüş düzenledi.

Vanspor FK oyuncularından protesto
Spor

Vanspor FK oyuncularından protesto

Bursaspor - Vanspor FK maçında protesto gerçekleştirildi. Konuk ekibin futbolcuları, Esenler Erokspor maçına U19 takımı ile çıkan Serik Belediyespor’u sahada 1 dakika durarak protesto etti.

İpekyolu Belediyesinin 185 işçinin işine son vermesi protesto edildi
Bölgesel

İpekyolu Belediyesinin 185 işçinin işine son vermesi protesto edildi

Van’da sendika üyeleri ve işçiler, DEM Partili İpekyolu Belediyesinin ilk etapta 185 işçinin işine son vermesini protesto etti.

Sakarya’daki Eğitimciler, Okul Müdürü ve Yardımcısının Darp Edilmesini Kınadı
3. Sayfa

Sakarya’daki Eğitimciler, Okul Müdürü ve Yardımcısının Darp Edilmesini Kınadı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu'nda okul müdürü ve yardımcısını darp edilmesine ilişkin bir araya gelen eğitimciler yaşanan olayı protesto ederek kınadı.

Ankara'da Eğitim-Bir-Sen Üyelerinden Şiddet Protestosu
3. Sayfa

Ankara'da Eğitim-Bir-Sen Üyelerinden Şiddet Protestosu

Ankara’da bir araya gelen Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) üyeleri, Pursaklar’da bir lisede öğrencisi tarafından bıçaklanan müdür yardımcısı için basın açıklaması düzenledi.