Motosikletlinin yola savrulup olay yerinden uzaklaşması kamerada
Virajı alamayıp devrilen motosiklet, park halindeki otomobile çarptı. Kazada yaralandığı tahmin edilen sürücü olay yerinden motosikletine binerek uzaklaştı. Otomobil sahibi durumu polise bildirdi. Motosikletin park halindeki araca çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Örnek Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğu Garajı istikametinden Alparslan Türkeş Bulvarı yönüne gitmekte olan bir motosiklet sürücüsü, virajı alamayarak motosikletiyle birlikte devrildi. Sürüklenen motosiklet, yol kenarında park halindeki bir otomobile çarptı. Kazanın ardından yaralandığı tahmin edilen motosiklet sürücüsü, kısa bir süre yerde kaldıktan sonra yeniden motosikletine binerek olay yerinden uzaklaştı. Motosikletin park halindeki araca çarpma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Sabah saatlerinde aracının hasar gördüğünü fark eden otomobil sahibi, durumu Cumhuriyet Polis Karakolu'na giderek bildirdi. Polis ekipleri kazaya karışan motosiklet sürücüsünün tespit edilmesi için çalışma başlattı. 

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)