Burdur / Bucak

İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak Artık Çok Kolay Nihal Kara Lazer Epilasyon Center'da Kaçırılmayacak Kampanya

Burdur'un Bucak İlçesi'nde lazer epilasyon denilince ilk akla gelen güzellik merkezi olan Nihal Kara Lazer Epilasyon Center, lazer epilasyon kampanyası vatandaşlara sunmaktadır.

İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak Artık Çok Kolay Nihal Kara Lazer Epilasyon Center'da Kaçırılmayacak Kampanya

Burdur'un Bucak İlçesi'nde lazer epilasyon denilince ilk akla gelen güzellik merkezi olan Nihal Kara Lazer Epilasyon Center,  lazer epilasyon kampanyası vatandaşlara sunmaktadır.

Vücudunuzdaki istenmeye tüylerinizden kurtulmak için bu fırsat kaçmaz.  Nihal Kara Lazer Epilasyon Center, kalıtımsal, hormonal ve kullanılan çeşitli ilaçlardan kaynaklanan, istenmeyen tüylerinizden kurtulmanız için kampanya başlattı. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda, jilet, cımbız ve kimyasal tüy dökücüler ile kalıcı çözüm elde edemezsiniz. 

Uzman Estetisyen Eğitmen Nihal Kara, başlattığı kampanyanın yanı sıra sizlere Lazer Epilasyon hakkında bilmeniz gerekenleri de açıkladı. İşte Lazer Epilasyon hakkında bilmeniz gerekenler;

Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için estetik bir sorundur. Aşırı tüylenme ; kalıtımsal, hormonal veya kullanılan çeşitli ilaçlardan kaynaklanabilmektedir. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için günümüzde kullanılan ağda, jilet, ip, cımbız ve kimyasal tüy dökücüler ile kalıcı çözüm elde edilememektedir.

Lazer epilasyonda prensip, kıl folikülünde yerleşmiş bulunan melanin adı verilen renk maddesinin lazer ışığı tarafından tutularak ısıya dönüşmesini sağlamak daha sonra da ortaya çıkan bu ısı enerjisi ile kıl folikülünü tahrip etmektir.

Lazer Epilasyon Sonuçları Nelerdir?

Yapılan çalışmalarda, lazer epilasyon uygulanan bölgelerdeki tüy miktarında %90’lara varan oranlarda azalma sağlandığı bildirilmiştir. Cilt tipi, tüy rengi, genetik ve hormonal faktörler gibi pek çok kontrol edilebilen ve edilemeyen nedenlerle, seansların verimi ve sayısı değişebilmektedir. Bazı kişiler çok az sayıda seansla istedikleri sonuca ulaşırken, bazılarında bu sayı artabilmektedir.

Lazer epilasyon yaptıranlar mutlaka işlem öncesi lazer epilasyon merkezinde bir ön görüşme talebinde bulunmalıdır. Lazer epilasyon merkezindegv, epilasyonu yapacak kişi ile görüşüp, işleme dair sormak istediğiniz detayları sorunuz. Lazer epilasyon cihazının özelliği ve merkezin uzman kontrolünde olup olmadığını öğrenin. “En ucuz lazer epilasyon” değil, en “iyi lazer epilasyon merkezi” araştırılmalıdır. Lazer epilasyon doğru merkezlerde güvenli bir uygulama olup ehil olmayan ellerde ciltte yanık ve kalıcı cilt lekeleri gibi zararlara yol açabilir.

Lazer epilasyon için uygun bir aday mısınız?

Lazer epilasyon her ten rengi ve kıl yapısında etkili bir uygulama değildir. Beyaz, kızıl, gri ve sarı tüylere sahip olan kişiler lazer epilasyona uygun adaylar değildir. Bu kişilerde lazer epilasyon başarılı olamamaktadır. Koyu renkli tüyleri olan kişilerde lazer epilasyon etkili olacaktır.

Lazer epilasyon fiyatları seçiminizi etkileyen tek faktör olmamalı

Lazer epilasyon, alternatif yöntemler (tıraş, ağda vs) düşünüldüğünde uzun vadede yarattığı ekonomi ve yaşam konforu sebebi ile iyi bir yatırımdır. En ucuz lazer epilasyon merkezi değil, en iyi lazer epilasyon merkezini aramak gerekir. Zira seans sayısı ve sonuç alınamayan lazer epilasyon maceraları uzun vadede daha yüksek bedellere yol açar.

UZMAN ESTETİSYEN EĞİTMEN NİHAL KARATEL: 0248 315 77 07 - 0530 959 00 40ADRES: OĞUZHAN MAHALLESİ HOCA AHMET YESEVİ CADDESİ ADA PLAZA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Altındal, 'Meral Akşener'e Teşekkür, Dervişoğlu'na Hayırlı Olsun!'
Bölgesel

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Altındal, 'Meral Akşener'e Teşekkür, Dervişoğlu'na Hayırlı Olsun!'

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Yusuf Altındal, 5. Olağanüstü Genel Kurul'da yaşananları ve yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu'na tebriklerini iletti. Altındal, Meral Akşener'e de teşekkür ederek yeni hayatında sağlık ve huzur diledi.

Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor! Eğlenceli Bilim Atölyesi!
Etkinlik

Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor! Eğlenceli Bilim Atölyesi!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Burdur'da "Eğlenceli Bilim Atölyesi" düzenlendi. Atölyede öğrenciler, çeşitli bilimsel deneyler yapma ve bilimsel kavramları eğlenceli bir şekilde öğrenme imkanı buldu.

Kemal Kubilay, 'Fuarımız Bölgesel Kalkınmaya Katkı Sağlıyor!'
Bölgesel

Kemal Kubilay, 'Fuarımız Bölgesel Kalkınmaya Katkı Sağlıyor!'

Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay, fuarın önemini vurgulayarak tüm üreticileri ve ilgilileri fuara katılmaya davet etti. GL Platform tarafından düzenlenen Burdur Teke Yöresi 9. Tarım Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Burdur'da gerçekleştirilecek.

Üretici olmazsa Türkiye olmaz, mutfakta hiçbir şey olmaz
İş Dünyası

Üretici olmazsa Türkiye olmaz, mutfakta hiçbir şey olmaz

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Burdur'un Nabzı programında üreticilerin sorunlarına değindi. Özel, üreticinin desteklenmesi gerektiğini ve odaların bu konuda önemli rol oynayabileceğini söyledi.

Kamil Özcan, 'Burdur Teke Yöresi Fuarı Bölgeyi Aşıyor!'
Bölgesel

Kamil Özcan, 'Burdur Teke Yöresi Fuarı Bölgeyi Aşıyor!'

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, Burdur Teke Yöresi 9. Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın bir güçbirliği örneği olduğunu söyledi.

Antalya Burdur karayolunda kaza! Yolcu yaralandı
Bölgesel

Antalya Burdur karayolunda kaza! Yolcu yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında araçta yolcu olarak bulunan vatandaş yaralandı. Detaylar haberimizde...