Burdur / Bucak

İYİ Parti Bucak'ta Bayramlaşma İşte Açıklamalar

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığında, Kurban Bayramı dolayısıyla 11 Temmuz Pazartesi günü bayramlaşma programı düzenlendi. İşte bayramlaşmadaki açıklamalar...

İYİ Parti Bucak'ta Bayramlaşma İşte Açıklamalar

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığında yapılan Bayramlaşma Programı İYİ Parti Ekononomi Politikaları Başkan Yardımcısı Özcan Kadıoğlu, İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, Parti Yöneticileri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Bayramlaşma programı kapsamında açıklamada bulunan Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, " Cesurlar hareketinin yiğitleri ve cesurlar hareketinin yılmaz savunucuları, hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sonsuz şükürler olsun ki Bizleri yine böyle güzel bir bayram atmosferinde Cenabıhak bizleri bir araya kavuşturdu. Ne kadar şükürler etsek azdır.

Ülkemizin Içinde bulunduğu süreci maalesef millet olarak hep beraber yaşıyoruz. Keşke şu güzel bayram günlerini eskilerde olduğu gibi şöyle bayram atmosferinde herkesin mutlu olduğu müreffeh olduğu ekonomi ve sosyal anlamda daha özgüvenli olduğunuz bir günlerde kutlayabilseydik ama maalesef kurbanda da siyaset ya da bayramda da siyaset yapmak istemiyorum ama Maalesef içinde bulunduğumuz durum bizleri büyük bir girdaba götürüyor. Ben biliyorum ki Türk milleti gerektiği zamanda gerektiği dönemde mevcut iradeyi ihtiyaç halinde değiştirilmesi gereken zamanda değiştirmesini çok çok iyi biliyorum. Bizler genel merkezimizin yine bizim ittifakımızdaki siyasi partilerin hatta mevcut siyasi iradenin yaptığı anketlerde Gördüğünüz üzere karşı tarafın yirmi yıldır bizleri yönetmeye çalışanların kimyasını öyle bir bozdu ki maalesef diyorum bakış açıları Ve insanlara, milletimize, vatandaşlarımıza daha da çektirdiği zulümden ve yaptıkları böyle olumsuz hareketlerden kendini daha da açığa çıkarmıştır. 

Biliyoruz ki bizler beş yıl öncesi bu siyasi hareketimizi kurduğumuzda bu kürsüden her zaman söylüyordum. Diyordum ki İYİ Parti'miz ülkede Tek partidir. Neden tek partidir? Bugünkü anketlerde oy oranlarında da gördüğümüz gibi her kesimden, her yerden oy alabilecek potansiyele sahip bir siyasi iradedir. Inanın öyle bir dönemde partimiz kuruldu ki ülkemizin tam ihtiyacı olduğu bir dönemde Türk milletini kucaklayan, milliyetçi, demokrasi üzerine Atatürk ilke ve inkılapları üzerine Tam ülkenin merkezine konumlanmış bir siyasi irade olarak Türk milletinin sevgilisi olarak, Türk milletinin tek umudu olarak Allah'ın izniyle partimiz kuruldu ve bizler de el ele, omuz omuza yürümeye devam ediyoruz.

 Görüyoruz ki sizler de sosyal medyada Basında gördünüz. İyi Partimiz yine Burdur ilimiz olarak il başkanımızla birazdan bahsedecektir mutlaka. Türkiye'de İYİ Parti'nin en çok oy aldığı yer olarak şu an anketlerde de görünüyor. Şu an ilimizde son ankete göre yüzde otuzun biraz üzerindeyiz. en yakın takipçimiz Adalet ve Kalkınma Partisi O da otuz üç otuz dört bandında ama ben asla ve asla inanmıyorum. Çünkü Türk milletini çok korkuttular biliyorsunuz. AK Parti'ye oy vermeyenler işte o Ak Parti'ye oy vermediğini düşün. Bittikleri anda başına gelebilecekleri biliyorlar. Ve Türk milleti artık ondan da korkmuyor. Bu anket sonuçlarından belli.

Ben biliyorum ki İYİ Partimiz bugün kendi coğrafyamızda, Burdur'un birinci partisidir. Ben bunun müjdesini veriyorum. Yıllardır sahalardayız. Hep arkadaşlarımızla, yönetim kurulumuzda, il başkanlarımızla her zaman sağdayız, meclis üyelerimizle olsun, il genel meclis üyemizle olsun hep sahadayız, görüyoruz. Diyeceksiniz ki  Kurban Bayramı'nda ilçe başkanı konuşmuştu. Allah'ın izniyle biz birlik, beraberliğimizi yine bu şekilde sağladığımız müddetçe birinci parti olacağız. Ve tek milletvekiliyle de Tatmin olmayacağız. En az iki milletvekilimiz olacaktır inşallah Allah'ın izniyle. Genel merkezimizdeki yetkililer ile Konuştuğumuz zaman bu anketlerle ilgilenen sorumlu başkanlarımızla Burdur bir buçuk ve iki milletvekili arasında gidip geliyor inşallah. Allah'ın izniyle seçime iki bayram kaldı. Üçüncü bayramımız da inanıyorum ki üçüncü bayramımız da o sandıklar patlamaya başladığı zaman Allah'ın izniyle üçüncü bayramımızı hep beraber omuz omuza kutlayacak." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcısı Özcan Kadıoğlu ise yaptığı açıklamada, " Öncelikle herkesin bayramını kutluyorum. Herkese hoş geldiniz diyorum. Sizlerle beraber olduğum için de mutluyum. Geçen bayram katılamamıştım ama bu bayram katıldım. Hem Burdur'a hem buraya bu kadar coşkuyu görünce de mutlu oldum. biz Sefa Başkan'la daha önceden de konuşmuştuk, söylemiştim. Aslında vaktimiz olsaydı şöyle geniş bir Türkiye ekonomisi hakkında size bir sunum yapmayı planlıyordum. Yeni genel merkezde bayram sonra basılacak bir kitabımız var. Bu parlamenter sistemde son beş yılda ya da dört yılda ekonomide neler olduğunu biz yaklaşık elli tane ekonomik veriyi inceledik. Onları açıklamayı düşünüyordum ama tabii bayram olduğu için Kurban Bayramı da biraz yoğun geçiyor. Sadece üç konu üç başlık hakkında konuşma yapmak istiyorum. Genel olarak hepimizi ilgilendiren. Işte bir enflasyon oranında sizlerle bir bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum. Ikincisi vergilerle ilgili bir bilgi vermek istiyorum size. Üçüncüsü de dolar kuruyla ilgili bir bilgi vermek istiyorum.

Biliyorsunuz bu sene başında Eylül, Ekim aylarında hükümet bir plan açıklıyor. Diyor ki işte iki bin yirmi iki yılı için hedeflediğimiz, öngördüğümüz veriler var diyor. Bunlardan bir tanesi enflasyon verisi, bir tanesi ortalama dolar kuru verisi. Bir tanesi de vergi gelirleri. bunları incelediğimiz zaman eylül ayının sonunda hükümetin şöyle bir hedefi vardı. Iki bin yirmi iki yılında enflasyon tek rakama düşecek diye bir iddiası vardı. Ve Bu yüzden dolayı da bu enflasyon oranı beklentisi dokuz nokta yirmi yediydi. Şimdi şu anda görüyoruz yüzde yetmiş sekizlerde. Hükümetin öngörüsüyle gerçeklik arasında o kadar fark var ki dağlar kadar fark var. Şubat ayında ben daha enflasyon bu kadar yükselmemişti. Bir televizyon programında aynı soruyu sordular. Ya işte enflasyon ne olacak, nereye gidecek? Benim şöyle bir açıklamam olmuştu. Türkiye'de TÜİK bile üç rakamlı enflasyonu açıklayacak demiştim. Ve gerçekten ona doğru gidiyoruz. Türkiye'de enflasyon düşmesi mümkün değil. Bu yanlış politikalarla bunu yapmak da zaten düşürmek de mümkün değil. Ben aynı zamanda belki duymuşsunuzdur. Enak diye bir kurum var şu anda. Duydunuz mu bilmiyorum. Enflasyon oranını açıklıyor. Yıldaki enflasyon yüzde yüz yetmiş beş. Ben aynı zamanda danışma kurulu üyesiyim. Orada görevim de var. Oradaki verileri de az çok inceliyoruz, bakıyoruz.

Şu anda Türkiye'deki insanların en büyük problemi benim iddiam da budur. Alım gücünde müthiş bir düşme oldu. Ne kadar bunlar zam yaparlarsa yapsınlar. Ne olursa olsun. Kısaca birkaç tane örnek vermek istiyorum. Verileri incelediğimiz için. kasım ayında beş kilo şekerin Paketi yirmi yedi liraydı marketlerde. Hepiniz yani az çok hepimizi kullandığımız ürünler. Şu anda en ucuz bir markette beş kilo şeker en az yüz on lira. Bakın aradaki farka bakın. Dört katı beş katı artış olmuş. Yağ fiyatlarına bakıyoruz. Çiçek yağ fiyatlarına bakıyoruz. Kasım ayında yetmiş dört liraydı. Şu anda en ucuz yağ yüz elli beş lira. Her ne kadar bunlar enflasyon rakamlarını açıklasalardı. Unun bir kilosu altı liraydı. Şu anda on beş lira. Düşünün siz ne kadar zam yaparsanız yapın.  Ama ondan sonraki fiyat artışları devam ettiği için bunu karşılaması insanların mümkün değil. O yüzden dolayı bunların zamanında bu anlayışla, bu fikirle Türkiye Cumhuriyeti'nde enflasyonu düşük tek hanenin Haneye düşme şansı yok. Bizim Maliye Bakanı'nın söylediği gibi benim gözlerim ışıldayacak. Altı ay sonra rüyadan keşke uyusam da kalksak gitse de görüyoruz. Rüyamızda genel verilere baktığımızda da görüyoruz. Ama bu hükümetin becerdiği çok iyi becerdiği iki tane şey var. Vergileri çok iyi topluyor. Her zaman çok iyi topluyor. Yaklaşık olarak yine bu ekim ayında işte biliyorsunuz bütçe programları görüşülmeye başlanıyor.

Bir trilyon iki yüz elli milyar TL. Bizde de bu sene vergi toplayacağız dediler. Yaklaşık olarak bundan on gün önce yeni bir bütçe geldi. Cumhuriyet tarihinde hiç görülmemiş bir bütçe kağıdı. Sadece bu bütçede bir trilyon seksen milyar TL devlet daha fazla vergi toplayacak. Enflasyon ortamında daha fazla vergi topluyor. Hem enflasyondan dolayı topluyor hem de dolaylı vergileri arttırdığı için oradan topluyor. Yani bu açıdan baktığımız zaman hep beraber görüyoruz ki ama ekonomik değerlerde ne demişlerdi bunlar şeyde yeni ekonomi modelinde cari açığı sıfırlayacağız demişlerdi. Şu ana kadarki verdiğimiz cari açık yirmi sekiz nokta altı milyar dolar. Ilk beş ay. Ha bunlara göre baksaydık eğer iki bin yirmi iki yılında sıfır cari açık veriliyor. Ve cumhuriyet tarihinin en büyük rekorlarından birini iki bin yirmi iki yılında vereceğiz. Cari açık yönünden. Bu açıdan bakmak lazım. Bir de üçüncü olarak şimdi bir Big Mad diye bir endeks var.

Tüm dünyada bu hamburger fiyatlarının karşılaştırıldı. Az çok o ülkedeki dolar kurunun ne olması gerektiğinin bir ölçüsü bu. Şu anda Türkiye'de bu bitmek istedikleri merinin fiyatı altmış altı TL. Yani şöyle kabaca baktığınız zaman on yediye döndüğünüz zaman Üç buçuk dolar gibi bir şey yapıyor. Ve dünyada ortalamaya baktığınız zaman Amerika'da bu bitmek menüsünün fiyatı beş nokta seksen bir. Yani Türk parası yaklaşık olarak baktığınız zaman Yüzde otuz beş daha değersiz. Eğer ki Türkiye Cumhuriyeti'nde iyi bir ekonomi yönetimi olsun, iyi bir ekonomi politikaları uygulansın ve gerçekten kurumlara karışılmasın. Şu anda yani adil değeri, doların belki inanmayacaksınız. Bunu samimiyetle söylüyorum. Ortalama on bir lira on bir buçuk lira. Ve bu şu anda bizim yaşadığımız pahalılığın veyahut da işte benzin fiyatlarının yağ fiyatlarının artmasının sebebi nedir? Tamamen bundan kaynaklanıyor. Dünyada da enflasyon var. Yok değil. Tamam. Çoğu ülkede var. Ama onlarda yüzde altı, yüzde yedi enflasyon var. Bizde resmi enflasyon bile şu anda yüzde yetmiş sekiz. Düşünün sokaktaki yaşadığımız enflasyon ne kadar?

Şimdi bu açıdan bakıyorum işte diyorlar ki İYİ Parti Iktidara geldiği zaman ne olur? Işte hemen bu enkaz kalkanı, bu enkaz hemen kalkmaz. Bunun, bunun üzerine çalışıyoruz. Neden? Boş bir arsaya bina yapmanız çok kolaydır. Gidersiniz kazmayı vurursunuz, kazarsınız. Ama şu anda bizim elimizde boş bir bina yok. Yıkılmış, harap edilmiş bir bina var. Ilk önce ombalozların kalkması lazım. Önce onların taşınması lazım. Ve bunun içinde bir zaman lazım. Bunu taşırken de buna harcanacak bir emek de var, para da var. Bu açıdan bakıyoruz. Bizde şöyle görüyoruz. Yani kendi arkadaşlarımızla da. Biz iki yılda üç yılda Türkiye'de ekonominin toparlanacağına inanıyoruz. Ve bu açıdan böyle bakıyoruz. Ama şu var. Gerçekten iyi bir yönetim gelsin. Kurumlara karışılmasın. Kurumlar gerçek görevini yapsın. Yani benim istediğim adam istediğim faiz kararını versin demezsek eğer gerçekler neyse onu yapacağız dersek eğer işte benim çalıştığım başkanım Amerika'dan geldi. Biri de Yılmaz. Kendi alanında dünyada en iyi on ekonomistten biri. Üniversitesi. yıllık o üniversite mezunlarının yıllık geliri iki yüz yirmi bin dolar. Bu adam iki yüz yirmi bin doları bıraktı Türkiye'ye geldi. Ve partide bir lira para almıyor. Çalışıyor. Niye? Türkiye'ye benim borcum var. Bunu yapmam gerekli diye Ben bu açıdan bakıyorum. Ben umutsuz değilim. Eğer iktidar değişikliği olursa şuna inanıyorum ki biz bu ülkeyi çok kısa sürede toparlarız. Emekliler de sabit gelirler de herkes de alım gücüne tekrar kavuşacak." ifadelerini kullandı.

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe ise yaptığı açıklamada, " Ben mübarek Kurban Bayramı'nızı kutluyorum. Şimdi Sayın Başkanım ben başkan yardımcımız ekonomiden bahsetti. Tabii şimdi ben ekonomist değilim. Aman ben sağlam bir İyi Parti ve bu partinin gideceği şimdi her ortamda şunu söylüyorum. Bunu açıkça belirtilen her zaman ifade ediyorum.  Bizim kadrolarımız bunların yirmi senede mahvettiklerini Altı ayda düzeltiriz. Birilerinin milyonlara verdiği ihaleleri 100 bin lira vererek yaptırdık. Şu anda çok şükür on altı yıl içerisinde sıfır borcu olan bir belediye haline geldik.  Ben jandarmaya, polise ceza yazdırarak değil çareler bırakıp üreterek Allah'ımıza şükürler olsun üç yıldır Bir kuruş zam yapmadım. Gittik ve en son yaptığımız meclis toplantısında yüzde yedi tekrar içme suyuyla daha açık gelip devamında konuşuyorum. Aslında bayramdan sonra açıklama Yapacaktık ama şu anda açıklıyorum, İçme suyuna Yüzde 7'lik indirim yaptık. Demek ki çalmazsan, çırpmazsan, çalışırsan, bu iş olacak. Ve biz de bu kadrolar var. Allah'ımıza şükürler olsun. Şimdi baktığımız zaman etrafımızda insanlar var. Ekonomistlerimiz çok iyi Allah'a şükürler olsun. Bize gönül verenler bahsettiğiniz gibi işte milyonları hem ülkeme hizmet etmek istiyorum. O yüzden de İyi Parti bayrağını altında Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener kurulacak olan hükümette kamu çalışmaları yapmak istiyorum diyen kadrolarımız var. Ben sizlerin huzurunda kadrolarınızla tek tek teşekkür ediyorum. sizlerin ve izleyenlerimizin herkesin bayramını tekrar kutluyorum. Saygı ve sevgiler sunuyorum." şeklinde konuştu.

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan ise yaptığı açıklamada, " Belediye başkanım, il ve belediye meclis üyelerim, kıymetli dava arkadaşlarım, ilçe başkanım olsun, Özcan abimiz olsun, tüm gerekenleri söyledi. Ben şunu söyleyeceğim. İYİ Parti birinci parti. Burdur'da. Biz bunu Türkiye'de de aynı şekilde aynı yere getireceğiz. Ve getirdiğimize de inanıyorum. Şu anda bir anket sonuçlarına bakıyoruz. İYİ Parti şu anda Burdur'da ikinci parti gözüküyor ama yüz üç oyluk bir fark var. Ama Burdur'da İyi Parti bir ittifakta arkadaşlar. Bunun müjdesini verebiliriz. Bazı şeyleri burada insanlara nasip olur olmaz önümüzde çok örnekler var. Ama bizim amacımız İYİ Parti'dir. Türkiye'de birinci yapmak genel başkanımızın başbakan yapmak ve bu ülkeyi adaletli, liyakatli ve düzgün, dürüst bir şekilde yönetmek. Bizden ciddi diyorum. Türk milleti artık bunu bekliyor. Şaban Çırpan değil. Işte mahkemelerde olsun, kurumlarda olsun, adaletsizlik değil. Insanların düzgünlüğü, ülkesi için çalışan, ülkesi için bir şeyler gösteren, bir çaba gösteren insanları getirmek istiyor. Bu da İYİ Parti kadrolarından evet. Özcan Bey, ekonomiden bahsetti. Ilçe başkanı Siyasetle İyi Parti'nin gittiği durumdan bahsetti ki bunlar zaten bir kısmını anlattılar. Bunlar kat kat fazla. İYİ Parti her yere git. Tarımda, ekonomide, hekimlerimiz kurumlarındayız. Size buradan ben bir internet adresi vereceğim. Lütfen halkımıza buradan canlı yayında izleyenler lütfen oradan takip etsinler. Bizim az kaldığı nokta o diye bir sitemiz var. Bu siteden lütfen Orayı okuyun. Tarımda, ekonomide, adalette neler yapacağız? Eğitimde neler yapacağımız, kaynaklarıyla birlikte. Şimdi belediye başkanı biraz önce ne dedi? Üç yıldır suya zahmet yapıyor. Zam yapmıyor. Biz bunu iddia etmiştik. Iki bin on dokuz yerel seçimlerinde. Iyi belediyecilik Türkiye'ye geldiği zaman belediyelerin ne yapacağını, sadece bizim teslim edilmiştir ve bunun ispatı, Ordu'da da Kocaeliler Belediyemiz Başkanım, Ne kadardı borcunuz? Bir milyona yakındı Kocaeliler Belediyesi. Şu anda borcu yok. Projesini de yapmış ve bunu halkından alarak değil. Özveriyle hizmet  veren bir belediyecilik. Su parası, genel giderler işte emlak vergisi bunların hiçbirinde zam yok. Işte biz bunu tüm Türkiye'ye yayacağız. Bunu da İSPARK Kocaeliler Belediyesi'dir. İspatı Elmalı Belediyesi'dir. Bu bölgeyi bildiğiniz için söyleriz. Aynı şekilde Urfa Ordu Belediyesi'dir. Buraları inceleyin lütfen. İYİ Parti'nin basit bir kadrolarla çalıştığını, nasıl bir ülkeyi, nasıl bir yere getireceğini ispat eder.  Sizden çok rica rehavete kapılmayacağız artık. Biri ikiye üçüz, ikiyi dört edeceğiz. Burnunla dolaşın. Yani bunun pay ediyor. Biri iki edeceğiz. Ikiyi dört edeceğiz. Dördü sekiz edeceğiz. Inşallah. Bunun gayreti hep birlikte göstereceğiz. Sizden tek istirhamım bu. Lütfen gittiğiniz yerde eşinize, dostunuza Konumuzla komşunuza, akrabalarınıza veya herhangi bir yerde İYİ Parti'ye anlatın. İYİ Parti'yi de bahsedin. İYİ Parti'nin politikalarını almadı. Bu noktada dediğim gibi biraz önceki gibi internet sitesinden takip edebilirsiniz. İYİ Parti'yi sosyal medyadan, basından buralardan takip edip bu şekilde daha çok büyüyeceğimize inanıyorum. Iki bin on yedide kurduğumuz partimiz Şehrin milyonu oluyor. Bakın inanın gün geçtikçe artıyoruz. Her parti geriye gidiyor. Ama İYİ Parti bile değil." sözlerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Safa Sönmez'den Bucak'a Modern ve Çağdaş Hizmet Anlayışı
Bölgesel

Safa Sönmez'den Bucak'a Modern ve Çağdaş Hizmet Anlayışı

Safa Sönmez'den Bucak'a Modern ve Çağdaş Hizmet Anlayışı - İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, Bucak'ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projelerini açıkladı.

Safa Sönmez'den önemli eğitim projesi! Atanamayan öğretmenler ve öğrenciler için güzel haber
Bölgesel

Safa Sönmez'den önemli eğitim projesi! Atanamayan öğretmenler ve öğrenciler için güzel haber

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, maddi durumu olmayan öğrencilere ücretsiz LGS ve YKS kursu açacaklarını ve bu kurslarda atanamayan öğretmenlerin görev yapacağını duyurdu.

Safa Sönmez'den Turba Yolu Projesi! Bucak'ta Turba yolu canlanacak
Bölgesel

Safa Sönmez'den Turba Yolu Projesi! Bucak'ta Turba yolu canlanacak

Safa Sönmez'den Turba Yolu Projesi! Bucak'ta Turba yolu canlanacak. İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, Turba Yolu üzerinde yapılacak düzenlemeler ve canlandırma projeleriyle şehrin turistik çekiciliğini artırmayı ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlamayı hedefliyor.

Safa Sönmez'den yeni proje! Bucak Kent Akademisi Bucak Kent Akademisinde neler olacak?
Bölgesel

Safa Sönmez'den yeni proje! Bucak Kent Akademisi Bucak Kent Akademisinde neler olacak?

Safa Sönmez'den yeni proje! Bucak Kent Akademisi Bucak Kent Akademisinde neler olacak? İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, seçim vaatleri arasında önemli bir projeye yer veriyor: Bucak Kent Akademisi.

Safa Sönmez'den Perşembe Pazarı tepkisi! 'Hani kimse üşümeyecekti?'
Bölgesel

Safa Sönmez'den Perşembe Pazarı tepkisi! 'Hani kimse üşümeyecekti?'

Safa Sönmez'den Perşembe Pazarı tepkisi! 'Hani kimse üşümeyecekti?' - İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, Perşembe Pazarı'nda esnafların ve vatandaşların soğuktan muzdarip olduğunu ve kapalı pazar yeri sözünün tutulmadığını dile getirdi.

Safa Sönmez'den Tarihi Koruma ve Turizm Projesi
Bölgesel

Safa Sönmez'den Tarihi Koruma ve Turizm Projesi

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, Bucak'ın tarihi dokusunu koruyarak eski mahalleleri restore etmeyi ve turizme kazandırmayı planlıyor.