Burdur

İYİ Parti Bucak'ta Coşkulu Tanıtım: Safa Sönmez Dengeleri Değiştirdi

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, coşkulu bir katılımla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, Bucak'ı daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha adil bir ilçe yapmak için projelerini anlattı.

İYİ Parti Bucak'ta Coşkulu Tanıtım: Safa Sönmez Dengeleri Değiştirdi

Yerel seçimlere sayılı günler kala, Burdur Bucak'ta seçim çalışmaları da hareketlilik kazandı.

Seçim aday listelerinin YSK'ya teslim edilmesine saatler kala İYİ Parti'den adaylığını duyuran Safa Sönmez, Bucak'ta dengelerin değişmesine sebep oldu.

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Parti binasında düzenlenen tanıtım toplantısı coşkulu anlara sahne oldu. Parti mensupları ve vatandaşlar, yerel seçimler için adaylarını büyük bir heyecanla karşıladılar.

Aday tanıtım töreni, İYİ Parti'nin gücünü bir kez daha ortaya koydu. Kalabalık, partinin adaylarını tanımak ve desteklemek için bir araya geldi. Parti bayrakları ve sloganlarının yükseldiği atmosferde, coşkulu kalabalık adaylarını büyük bir ilgiyle karşıladı.

Açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Av. İsmail Yılmaz, "İYİ Parti olarak, ilçemizin potansiyelini ve güzelliklerini daha da öne çıkaracak projelerle yola çıkıyoruz. Bucak'ı daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha adil bir yer haline getirmek için buradayız.

Biz İYİ Parti olarak, güçlü belediye başkan adaylarımız, güçlü belediye meclisi üyesi adaylarımız ve güçlü il genel meclisi üyesi adaylarımızla birlikte, Bucak'ı daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha adil bir ilçe haline getirmek için yola çıkıyoruz." İfadelerini kullandı.

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez ise konuşmasında "Tarih yazma çağrısı, sadece sözde değil, eylemde de bulunuyor. Bucak'ı yönetme hakkını aldığımızda, kolları sıvayacağız ve şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getireceğiz. İktidarın Bucak'a olan katkısızlığına rağmen, biz Bucak için çalışacağız, Bucak için mücadele edeceğiz.

Bucak'ı bir araya getiren, geleceği aydınlık kılacak adımlar atmaya hazırız. İyi Parti'nin güçlü iradesiyle, bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için yola çıkıyoruz.

Bucak'ı geleceğe taşırken, öncelikli hedefimiz insan merkezli bir yönetim anlayışı benimsemektir. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını anlamak ve onlara hizmet etmek için buradayız. Adalet, şeffaflık ve katılımcılık ilkeleriyle hareket ederek, herkesin söz sahibi olduğu bir yönetim oluşturacağız.

Eğitimden sağlığa, altyapıdan çevre korumaya kadar pek çok alanda projeler geliştiriyoruz. Gençlerimizi destekleyecek, kadınlarımıza daha fazla fırsat sunacak, engellilerimizi unutmayacak bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz.

Bucak'ın değişimi için neler yapılabilir sorusuna cevap ararken, özgün fikirler ve cesur adımlarla hareket etmeliyiz. Tarımdan sanayiye, turizmden teknolojiye kadar pek çok alanda potansiyelimizi değerlendireceğiz. İstihdamı artırarak, ekonomimizi güçlendirecek, Bucak'ı bölgesel bir cazibe merkezi haline getireceğiz." Şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kocaaliler Belediye Başkan adayı Selahatdin Gökçe de yaptığı konuşmada "5 yıldır İYİ Belediyecilik'i beldemizde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bizler beldemiz için hizmetkarız. Elimizden geldiğince belde halkımız için çalışmalarımızı yaptık, bundan sonra da yapacağız. Yeni dönemde de yapacağımız çalışmalar olacaktır. Bugün burada bize gösterilen teveccüh bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz

Konuşmaların ardından başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclisi üyesi adayları halka tanıtıldı.

İYİ Parti'nin Bucak'taki bu etkileyici etkinliği, yerel seçimler öncesinde parti tabanının ve halkın motivasyonunu artırdı. Törenin ardından adaylar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirttiler.

Dün akşam yapılan tanıtım toplantısına İYİ Parti Burdur İl Başkanı Yusuf Altındal, İYİ Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Namık Kemal Özkan, İYİ Parti geçmiş dönem Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, İYİ Parti Antalya İl Sekreteri Hüseyin Özdamar,  İYİ Parti Karamanlı Belediye Başkan Adayı Ömür Karakaya, Çeltikçi İlçe Başkanı Şerife Acar, Ağlasun İlçe Başkanı Halil Sayın, Karamanlı İlçe Başkanı Ali Buğra Baykan, Kocaaliler Belde Başkanı Nuh Yarış, İYİ Parti Kocaaliler geçmiş dönem Belde Başkanı Dursun Şahin, İYİ Parti Tefenni geçmiş dönem İlçe Başkanı Hasan Işıldar, Önceki Dönem Çeltikçi İlçe Başkanı İsmail Ayaz, Yeniden Refah Partisi Bucak Belediye Başkan Adayı Mustafa İnal, geçmiş dönem CHP Bucak Belediye Meclisi Üyesi Recep Mutlucan, muhtarlar ve partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeniden Refah Partisi Bucak Belediye Başkan Adayı Mustafa İnal, geçmiş dönem CHP Bucak Belediye Meclisi Üyesi Recep Mutlucan'ın da katılımı dikkat çekti.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 4
    BEĞENMEDİM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    GÜLDÜM
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM

Yorumlar (1)

Burdurlu Halil

2 ay önce / 23.02.2024

İyi parti mi kaldı?

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

İYİ Parti Bucak'tan Siyasi Tavır 'Mitinge Katılmayacağız!'
Bölgesel

İYİ Parti Bucak'tan Siyasi Tavır 'Mitinge Katılmayacağız!'

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı, Bucak'ta her seçim öncesi gelenekselleşen seçim mitingine katılmama kararı aldı. Sebep olarak, bazı fabrika sahiplerinin çalışanlarına mitinge katılmaları için baskı yapması ve tehditlerde bulunması gösterildi.

Safa Sönmez'den Bucak'a Yenilikçi Pazar Yeri Projesi
Bölgesel

Safa Sönmez'den Bucak'a Yenilikçi Pazar Yeri Projesi

Safa Sönmez'den Bucak'a Yenilikçi Pazar Yeri Projesi - İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, semt pazarlarının kalkınması ve modernleşmesi için kapsamlı bir düzenleme projesi hazırladı.

Safa Sönmez'den Bucak Sanayisine Destek Sözü!
Bölgesel

Safa Sönmez'den Bucak Sanayisine Destek Sözü!

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, sanayi esnafını ziyaret ederek seçimlerde destek istedi. Sönmez, Bucak Sanayi Sitesi'nin bölgeye hitap eden bir yapıya kavuşturulacağını ve yeni düzenlemelerle güçlendirileceğini söyledi.

Başkan Adayı Safa Sönmez, yardımları ihtiyaç sahibi Bucaklılara dağıtma sözü verdi
Bölgesel

Başkan Adayı Safa Sönmez, yardımları ihtiyaç sahibi Bucaklılara dağıtma sözü verdi

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, mülteci ve sığınmacılara belediye yardımlarının yapılmayacağını, yardımların sadece ihtiyaç sahibi Bucaklılara dağıtılacağını açıkladı.

İYİ Parti Bucak Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Belli Oldu
Bölgesel

İYİ Parti Bucak Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Belli Oldu

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez tarafından hazırlanan liste belli oldu. Listede her kesimden temsilcilere yer verildi. İşte İYİ Parti Bucak Belediye ve İl Genel Meclisi Üye Adayları...

İYİ Parti Bucak'ta hedef 2024 yerel seçimleri
Bölgesel

İYİ Parti Bucak'ta hedef 2024 yerel seçimleri

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Av. İsmail Yılmaz, yaptığı basın açıklamasında, 2024 yerel seçimlerinde Bucak Belediye Başkanlığını kazanmak için çalışmalarının başlayacağını açıkladı.