Burdur / Bucak

İYİ Parti Bucak Teşkilatı’nda Bayramlaşma Töreni Yapıldı

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni yapıldı.

İYİ Parti Bucak Teşkilatı’nda Bayramlaşma Töreni Yapıldı

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni yapıldı.İlçe Teşkilat Binası’nda yapılan bayramlaşma törenine CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Bucak İlçe Başkanı Aziz Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri,İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez,Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, Belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, 25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun, parti yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşma yapan İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken günlerin olduğunu belirterek “AK Parti’nin bu ikiyüzlü tutumu dolayısıyla milletimizde yargıya olan güven, demokrasiye olan inanç, gelirin hakça paylaşılması ve geleceğe olan umut ortadan kalkmış, vatandaşın siyasal sisteme olan itimadı ve saygısı kalmamıştır.Son günlerde yaşanan İstanbul seçimlerinin yenilenmesi faciası, Yüksek Seçim Kurulu’nun AK Parti’nin yargısı gibi hareket etmesi bardağı taşıran damlalar olmuş, bu kötü gidişi hızlandırmıştır.Devlet dediğimiz organizasyonun temeli, hukuktur. Hukukun üstünlüğü, yargının adil, tarafsız ve güvenilir olması esastır. Şayet yargı siyasallaşır ve hukuk ortadan kalkarsa o devletin yaşaması mümkün değildir.

Etin kokmuş olması bir son değildir, ama tuzun kokmuş olması, yolun sonuna gelindiğinin işaretidir.

Demokrasiyi işler halde tutmanın gereklerinden birisi de, demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilerin yaşatılması ve hangi partiden olursa olsun, siyasetçi kimliğinin itibarının korunmasıdır.

Her zaman söylüyoruz: iktidar her rejimde, muhalefet sadece demokrasilerde vardır. Muktedir erkin bir vazifesi de, demokrasi adına kendisine farklı bakış açıları sunan muhalefetin mevcudiyetini muhafaza etmektir. Maalesef, AK Parti, tek adam rejimi ve ele geçirdiği sonsuz iktidar gücü ile “güç zehirlenmesi” hastalığına tutulmuştur” ifadelerini kullandı.

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe,CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve 25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun da birer konuşma yaptı.Konuşmaların ardından bayramlaşma töreni sona erdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.