Aydın / Nazilli

İyi Parti'li başkan AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan taktı

İyi Parti'den istifa eden Aydın Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti'ye geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özcan'a AK Parti rozetini taktı.

İyi Parti'li başkan AK Parti'ye katıldı! Rozetini Erdoğan taktı

AK Parti'ye katılımlar devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İyi Parti’ye yaptığı "milli ve yerli duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirme" çağrısı karşılık veren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti saflarına katıldı.

"SÜRPRİZİMİZ VAR"

İyi Parti'nin yönetimindeki en büyük belediye olan Aydın'ın Nazilli ilçesinin belediye başkanı Kürşat Engin Özcan'ın bugün AK Parti grup toplantısında partiye katıldığı açıklandı.

"Sürprizimiz var" diyerek denilerek sahneye davet edilen, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rozeti takmasıyla AK Parti'ye katıldı.

MİLLETE HİZMET İÇİN EMRİNİZDEYİM

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bugün burada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Ama Düzce'de meydana gelen deprem nedeniyle büyük Türk milletine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Askerimiz, bu aziz milletin toprağı için seferdedir. Allah ayağını taşa değdirmesin, her zaman yanlarında olsun. Tüm dünya ve dolayısıyla ülkemiz ciddi bir sıkıntı, zor bir dönemden geçmektedir. Bu zorlu dönem içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız'ın yaptığı milli birlik beraberlik davetine icabet etmemek olmazdı. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Hüsnü kabullerinizden dolayı bu büyük aileye minnettarım. Memlekete ve millete hizmet etmek için her zaman emrinizdeyim."

CHP'DEN DE KATILIM

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ertekin ile Nazilli Belediye Meclis Üyesi Ali Gölgesiz de AK Parti saflarına katıldı.

İYİ PARTİ'DEN KOPTU

Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı görevinden ayrılarak, Nazilli İyi Parti teşkilatını kuran isim olarak bilinen Başkan Kürşat Engin Özcan, 31 Mart 2019 seçimlerinde Nazilli Belediye Başkanı seçilmişti.

"HAYIRLI OLUR İNŞALLAH"

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Özcan'ın kendi partilerine katılacağı yönündeki haberler üzerine “Hayırlısı olur inşallah" demişti.

"TÜRKİYE İÇİN HAYIRLI OLDU"

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, konuya ilişkin şunları söylemişti:

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Daha önce sormuştum. Kendisi 'size nasıl teklif geliyorsa bize de geliyor' demişti. Türkiye açısından hayırlı oldu. Beraber çalıştık. Siyaseten de çok destek olduk. Hayırlı olsun demek lazım."

İKTİDAR UMUDU ZAYIFLADI

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, "Bugün İyi parti Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan AK Parti’ye katılacak. Seçime kısa süre kala muhalefetteki bir partinin belediye başkanı iktidar partisine geçiyorsa bu durum aynı zamanda muhalefet tarafının iktidar olma umudunun zayıfladığını da gösterir." dedi.

haber7

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Özcan'dan yeni yıl mesajı
Bölgesel

Başkan Özcan'dan yeni yıl mesajı

Yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, zorlu bir yılı geride bırakarak umut dolu bir gelecek için çalıştıklarını dile getirdi.

Nazilli Belediye Başkanı LGS Türkiye birincilerine ödüllendirdi
Yaşam

Nazilli Belediye Başkanı LGS Türkiye birincilerine ödüllendirdi

LGS Türkiye birincilerine Başkan Özcan’dan ödül

Nazilli Belediye Başkanı Özcan Afyon’da kaza geçirdi
3. Sayfa

Nazilli Belediye Başkanı Özcan Afyon’da kaza geçirdi

Aydın’ın Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın içinde bulunduğu araç, Afyonkarahisar’da kaza yaptı.

Başkan Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tebrik Aldı! - Haberler
Bölgesel

Başkan Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tebrik Aldı! - Haberler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında Türkiye birincisi olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile görüşerek, tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Burdur'da 2 önemli vaat! Sözler alındı
Bölgesel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Burdur'da 2 önemli vaat! Sözler alındı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingdeki konuşmasında, Burdurlu vatandaşlara ‘SU’ ve ‘TIP Fakültesi’ sorunlarını çözeceğinin sözünü verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur'da 'CHP'nin Derdi Milletin Derdi Değil'
Bölgesel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur'da 'CHP'nin Derdi Milletin Derdi Değil'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur'da yaptığı mitingde CHP'ye yüklendi. Erdoğan, "CHP'nin derdi milletin derdi değil, koltuklarını sağlama almak" dedi.