Burdur

İzzet Akbulut’tan TBMM’de sert eleştiri! 'Bunlar vatandaşı zor duruma sokuyor'

Milletvekili İzzet Akbulut, Türkiye’nin bütçe açığını ve vatandaşları zorlayan trafik cezalarını ele alarak, hükümetin ekonomi yönetimini sert bir şekilde eleştirdi.

İzzet Akbulut’tan TBMM’de sert eleştiri! 'Bunlar vatandaşı zor duruma sokuyor'

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı konuşmada, ülke genelinde vatandaşların artan trafik cezalarından şikayetçi olduğunu dile getirdi. Vekil Akbulut, konuşmasında, hükümetin ekonomi politikalarını sert bir şekilde eleştirerek, bütçe açığının nedenlerinin yanlış ekonomik tercihlerden kaynaklandığını vurguladı.

"Trafik Cezaları Vatandaşı Zor Duruma Sokuyor"

Milletvekili İzzet Akbulut, özellikle yıl sonuna yaklaşıldığında bütçedeki sıkıntıların daha belirgin hale geldiğini belirterek, "Herhalde yine yıl sonu yaklaştıkça bütçede bir sıkıntı var olacak gerekiyor ki birçok yerden vatandaşlarımız sürekli trafik cezası ile alakalı telefon açıyor" dedi. Vatandaşların, bir gün içerisinde aynı motosiklete dört defa ceza kesildiği iddiasıyla şikayetçi olduklarını ifade etti.

“Bütçede bir açık varsa, Merkez Bankası’nda para kalmadıysa, bunun sebebi vatandaşlarımız değil, yanlış ekonomi politikalarıdır.”

“Faiz Sebep Enflasyon Sonuç Diyenler Krizin Sebebi”

Konuşmasının devamında Akbulut, Türkiye ekonomisinin mevcut durumunun sorumlusu olarak hükümeti gösterdi. “Faiz sebep, enflasyon sonuç” söylemiyle hareket eden ekonomi yönetiminin, Dolar’ı 8 TL’den 35 TL’ye, mazotu 6 TL’den 45 TL’ye çıkardığını belirten Milletvekili İzzet Akbulut, bu politikaların halkın cebine ağır yükler bindirdiğini savundu.

Milletvekili Akbulut, "Vatandaşlarımız bugünkü ekonomik tablonun sorumlusu değildir. Bu tablo, ekonomi yönetiminde yapılan hatalar ve yanlış yönlendirmeler nedeniyle oluşmuştur" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.