CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, bugün Yeşilova ve Karamanlı ilçelerinde vatandaşlarla buluştu
İzzet Akbulut, günün ilk yarısında Yeşilova'da bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Akbulut, vatandaşların taleplerini ve bölgenin ihtiyaçlarını dinlediğini, yatırım potansiyellerini yerinde incelediğini ifade etti. Aynı gün öğleden sonra Karamanlı'da da benzer temaslar gerçekleştirdi.
Milletvekili İzzet Akbulut, "Görüp anlayarak, sıkıntıları yerinde tespit edip vatandaşlarımızla gönül bağımızı koparmadan yürümeye devam edeceğiz" dedi. Bu açıklamasıyla birlikte, halkla olan ilişkisinin yalnızca siyasi değil, aynı zamanda duygusal bir bağ içerdiğini vurguladı.
Ziyaretleri sırasında Yeşilova ve Karamanlı halkından büyük ilgi gören İzzet Akbulut, "Yeşilova ve Karamanlı’lı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum" ifadesiyle desteği ve ilgiyi takdir ettiğini belirtti. CHP Burdur Milletvekili, bundan sonraki süreçte de benzer ziyaretlerine devam edeceğinin altını çizdi.










Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)