İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile 100 ilkokul öğrencisi Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında bir araya geldi. Jandarma personellerince öğrencilere, trafik kurallarının yanı sıra kullanmış oldukları bazı teçhizatlar hakkında bilgiler verildi.
İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Buca Belenbaşı İlköğretim Okulu ve Kaynaklar İlköğretim Okulu öğrencileri ile Konak Meydanı’nda bir araya geldi. Çok sayıda jandarma personelinin katıldığı etkinlikte, her iki okuldan gelen 100 öğrenciye trafik levhaları ve trafik kuralları hakkında bilgiler verildi, kitaplar dağıtıldı. Ayrıca ekipler, kullandıkları bazı teçhizatlar hakkında da öğrencilere bilgilendirmede bulundular. Jandarma ekiplerine çalışmalarında yardımcı olan arama kurtarma köpeğine ve atlara ise öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.
Öte yandan, meydanda bulunan bazı vatandaşlar da merak ettikleri teçhizatlar hakkında jandarma personelinden bilgi aldı.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)