Burdur'da jandarma ekiplerince huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında Burdur İli Tefenni İlçesi Esentepe Mahallesi mülki sınırları içerisinde; 26.12.2021 günü saat: 18:45 sıralarında H.S. isimli şahsa ait seradan sulama burularını çalan V.U., M.Ö., B.Y., M.D., ve Ş.Ç. isimli şahısları suçüstü yakalanmışlardır.
Yakalanan şüpheliler gözaltına alınarak, işlem yapılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)