HAKKARİ (İHA) - Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla şehit annelerini ziyaret etti.
İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, beraberindekilerle birlikte şehit annelerini ziyaret ederek ‘Anneler Günü’nü kutladı. Tuğgeneral Çarıkçıoğlu burada yaptığı kısa konuşmasında, “Bizlere emanet olan şehit annelerimiz anlamlı ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Şehit annelerimize yalnız olmadıkları ve unutulmadıkları bizim de kendilerinin birer evlatları olduğumuz hissettirildi. Hakkari İl Jandarma Komutanlığınca bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen ve hayatını, çocuklarının hayatının daha iyi olması için harcayan tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlarız” ifadelerine yer verdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)