Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yasa dışı kenevir ekimi, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü başarılı çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen bilgilere göre harekete geçen jandarma ekiplerince, yüklü miktarda uyuşturucunun ele geçirildiği belirtildi.
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve bağlı ilçe Başsavcılıklarının talimatıyla, Antalya İl Jandarma Komutanlığınca bir dizi operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti, 2313 SKM Yasadışı Kenevir Ekimi ve Uyuşturucu Madde Kullanma suçlarına yönelik olarak icra edilen 178 faaliyet sonucunda; 563 gram esrar maddesi, bin 506 adet uyuşturucu hap, 1151 gram metamfetamin maddesi ve 5 adet av tüfeğinin ele geçirildiği belirtildi. Ayrıca düzenlenen operasyonda 2 bin 313 araç, 5 bin 684 şahıs, 86 park/bahçe kontrol edilerek sorgulanmış, 15 araç ve 253 şüpheli şahsın yakalanarak haklarında adli işlem yapıldığı bilgisi verilmiştir. Yakalanan şüphelilerden 33’ünün tutuklandığı, 220 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edileceği vurgulandı.




Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)