Burdur / Bucak

Kadın Girişimcilerden Bucak Psikoteknik Merkezi

-Kadın Girişimcilerden Psikoteknik Merkezi -Bucaklı kadın girişimciler Zeynep Zerey ve Hafiza Kurunç ortaklığında Oğuzhan Mahallesinde Bucak’ın ilk ve tek Psikoteknik Değerlendirme Merkezi kuruldu. Bucak ilk ve tek Psikoteknik Değerlendirme Merkezi, Oğuzhan Mahallesi, 3909 Sokak No: 8, Kat …

Kadın Girişimcilerden Bucak Psikoteknik Merkezi

-Kadın Girişimcilerden Psikoteknik Merkezi

-Bucaklı kadın girişimciler Zeynep Zerey ve Hafiza Kurunç ortaklığında Oğuzhan Mahallesinde Bucak’ın ilk ve tek Psikoteknik Değerlendirme Merkezi kuruldu.

Bucak ilk ve tek Psikoteknik Değerlendirme Merkezi, Oğuzhan Mahallesi, 3909 Sokak No: 8, Kat No: 3 (ganyan bayi üstü) adresinde kuruldu. Bucaklı kadın girişimciler Zeynep Zerey ve Hafiza Kurunç ortaklığında kurulan Bucak Psikoteknik Değerlendirme Merkezinde, ticari araç sürülerinin alması gereken Psikoteknik Belgelerinin Bucak’ta alınması sağlanacak. Psikoteknik Sistemi hakkında bilgi veren Zeynep Zerey, “Ticari araç sürücülerinin alması gereken Psikoteknik belgesi, sürücünün trafiğe çıktığı andan itibaren hız kontrolü ve saldırganlık gibi durumlarda davranış ve tepkilerini ölçmek için uygulanması gereken bir değerlendirme sistemidir. Psikolojik ve bedensel fonksiyonel özelliklerin altını çizen bu uygulama araç kullanıcılarının mutlaka edinmesi gereken belgeler arasında yer alır. Belli kurum ve kuruluşlardan alınması gereken psikoteknik belgeleri, uzun sürecek sınavlar aracılığıyla alınmaz, tam aksine kısa zamanda ticari araç kullanıcılarının uzman psikologlar eşliğinde gireceği simülatör eğitimi ve testleriyle sonuçlanacak algı testleri programlarıdır” dedi.

PSİKOTEKNİK BELGESİ NEDİR?

Psikoteknik Belgesi hakkında bilgi veren Hafiza Kurunç ise “Araç sürücülerinin alması gereken eğitimlerden biri olan psikometri, dikkat dağınıklığı, algı ve muhakeme yeteneklerini kontrol etmek için yapılan bir işlemdir. Motor becerilerinin, tepki hızı, vücut koordinasyon becerilerinin ve psiko- motor becerilerini içerek bu teknik, sürücü koltuğuna oturan herkesi için önemli bir yer tutmaktadır. Özellikle ticari araç kullananlar için önemli olan psikoteknik belgesi risk almak, saldırganlık, öz kontrol ve ani bir durumda davranış yöntemlerini kapsamaktadır. Sürücülerin davranış, kişilik özellikleri ve motor becerileri test edilerek, standart bir sürücü olma potansiyelleri ölçülür. Trafikte diğer araç kullanıcıları ve yayaların güvenliği için önemli olan psikoteknik belgesi, ticari araç kullanıcılarının uzun seyahatler sonucunda psikolojik durumlarını da kontrol altına almak için önemli bir değerlendirme sistemidir” açıklamasında bulundu.

Kadın girişimciler Zeynep Zerey ve Hafıza Kurunç, Psikoteknik Belgesi almak isteyen vatandaşları Bucak Psikoteknik Değerlendirme Merkezine davet etti.

Bucak Psikoteknik

Değerlendirme Merkezi

Zeynep Zerey ve Hafiza Kurunç 0 552 611 98 08 Adres:Oğuzhan Mah. 3909 Sok. No:8 Kat:3 Daire:8 Bucak/Burdur

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Polis Kendi karakolunu taradı  2 şehit 3 yaralı var
Bölgesel

Polis Kendi karakolunu taradı 2 şehit 3 yaralı var

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolunda meydana gelen saldırı olayıyla ilgili Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol bir açıklama yaptı. Şehit sayısı 2'ye yükseldi.

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti
Bölgesel

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti

İyi Partinin 5. Olağanüstü Kurultayı başladı. Meral Akşener, Kürsüden son kez konuştu. İyi Parti'de olağanüstü kurultayda aday olmayan Meral Akşener, son kez kürsüden partililere seslendi.

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı
Bölgesel

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı

Antalya'nın Finike ilçesinde bir restoranda garsonlar arasında alacak verecek meselesi ve temizlik tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 garson hayatını kaybetti, 1 garson ise yaralandı.

Bucak'ta Lezzet Durağınız! Adıyaman ÇiğKöftecisi Kadir Usta
Tanıtım

Bucak'ta Lezzet Durağınız! Adıyaman ÇiğKöftecisi Kadir Usta

Dört yıllık Burdur esnaflık deneyimiyle Melike Akkuş, Adıyaman'ın meşhur lezzetlerini Bucak'a getiriyor. Kadir Usta'da tavuklu pilav ve çiğköfte çeşitleri ile damak tadınıza hitap edecek lezzetler sizi bekliyor.

Konyaaltı Sahili'nde Yaz Gibi Bir Gün! Deniz, Güneş ve Eğlence
Bölgesel

Konyaaltı Sahili'nde Yaz Gibi Bir Gün! Deniz, Güneş ve Eğlence

Antalya'da iki gün boyunca etkili olan çöl tozu azaldı. Vatandaşlar ve tatilciler güzel havayı değerlendirmek için Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Sıcaklık 25 dereceyi bulurken, deniz ve güneşin tadını çıkaranlar unutulmaz bir gün geçirdi.

Olağanüstü kurultay günü! İYİ Parti'de 2 aday yarışıyor
Bölgesel

Olağanüstü kurultay günü! İYİ Parti'de 2 aday yarışıyor

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. Seçim yarışı, Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu arasında geçiyor. Meral Akşener, Genel başkan olarak son kez kürsüye çıkarak partililere veda etti.