Denizli

Kadın Tartışması Bıçaklı Kavgaya Dönüştü

Denizli’de kadın arkadaşıyla yaşadığı tartışmasını ayırmak isteyenlerle de tartışan şahıs, yaşanan arbedede bıçakla yaralandı. Olay yerine gelen polis ekiplerine de direnen yaralı şahıs, kelepçe ile ambulansa bindirildi.

Kadın Tartışması Bıçaklı Kavgaya Dönüştü

DENİZLİ (İHA) - Denizli’de kadın arkadaşıyla yaşadığı tartışmasını ayırmak isteyenlerle de tartışan şahıs, yaşanan arbedede bıçakla yaralandı. Olay yerine gelen polis ekiplerine de direnen yaralı şahıs, kelepçe ile ambulansa bindirildi.
Olay, Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İ.K., yanında yanında bulunan kadın arkadaşı J.H. ile tartışmaya başladı. J.H.’nin çevreden yardım istemesi üzerine iki genç olaya müdahil oldu. Alkollü olduğu öğrenilen İ.K., bu kez gençlerle tartışmaya başladı. Aralarındaki tartışmanın büyümesiyle iki gençten biri yanındaki bıçakla İ.K.’yi elinden yaralayarak olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerine mukavemet gösteren İ.K., kelepçelenerek ambulansın gelmesini bekledi.
Ambulansın olay yerine geldiği sırada da yaralı halde bağırmaya devam eden İ.K.'nin, kendisine yardım etmek isteyen sağlık çalışanlarına da küfürler savurduğu görüldü. Ambulansa güçlükle bindirilen İ.K. tedavi edilmek üzere hastaneye götürülürken, olayın faili olan kişileri arama çalışması başlatıldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kocaeli'de  4 çocuk annesi 'aile meclisi' kararıyla öldürülmüştü: 12 kişi tutuklandı
3. Sayfa

Kocaeli'de 4 çocuk annesi 'aile meclisi' kararıyla öldürülmüştü: 12 kişi tutuklandı

Kocaeli'de 7 yıldır resmi işlem kaydı olmayan ve kayıp başvurusu yapılamayan evli ve 4 çocuk annesi 27 yaşındaki Güneş Yıldıztan'ın, sevgilisiyle kaçtığı gerekçesiyle 'aile meclisi' kararıyla öldürülüp Körfez ilçesi İlimtepe'deki ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıkmıştı.

Burdur'da Gazzeli Anneler İçin Ses Yükseldi!
Bölgesel

Burdur'da Gazzeli Anneler İçin Ses Yükseldi!

AK Parti Burdur İl Kadın Kolları, Gazze'de yaşanan soykırım nedeniyle anne olmanın zorluğunu anlatan bir basın açıklaması yaptı.

İhtiyaç sahibi kadınlar için yapılan konutlar hızla tamamlanıyor
Bölgesel

İhtiyaç sahibi kadınlar için yapılan konutlar hızla tamamlanıyor

Van Valisi Ozan Balcı, eşini kaybetmiş ihtiyaç sahibi kadınlar için yapımı devam eden konutların inşaatında incelemelerde bulundu.

AK Parti Antalya Kadın Kolları Gazze anneleri için toplandı
Bölgesel

AK Parti Antalya Kadın Kolları Gazze anneleri için toplandı

AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanlığına üye kadınlar il başkanlığı önünde, Gazze’de bulunan anneler için toplandı.

Trafikte 'bu kadarına da pes' dedirten o anlar
3. Sayfa

Trafikte 'bu kadarına da pes' dedirten o anlar

Pendik'te iki kadın sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada, tekme ve tokatların havada uçuştuğu anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Eylem İmir Kimdir
İş Dünyası

Eylem İmir Kimdir

Eylem İmir, Antalya Elmalı ilçesi Akçay Mahallesi'nde doğmuştur. Eğitimini Elmalı ilçesinde elektrik elektronik bölümü teknik lisede tamamlayarak teknisyen olarak mezun olmuştur.