Erzurum

Kadınların yeni güzellik mekanı hizmete açıldı

Doğu Anadolu Bölgesinde yönetimsel açıdan akredite olan ilk ve tek güzellik merkezi Erzurum’da yeni yerinde hizmete açıldı.

 Kadınların yeni güzellik mekanı hizmete açıldı

Doğu Anadolu Bölgesinde yönetimsel açıdan akredite olan ilk ve tek güzellik merkezi Erzurum’da yeni yerinde hizmete açıldı. Sekiz yıl önce evinde bir manikür masası ve sandalyesiyle yola çıkan Özge Kahraman, geçen zaman içinde hem okuyup doktor oldu hem de işyerini büyüterek, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı.
Özlem Özge Güzellik Merkezi bundan böyle Erzurumlu bayanlara yeni yerinde hizmet verecek. Yakutiye İlçesi Yoncalık Mahallesi Recep Akdağ Caddesi üzerinde yeri modern mekânına taşınan Özlem Özge Güzellik Merkezi, Erzurumlu bayanların uğrak yeri olacak.
Özlem Özge Güzellik Merkezinde; Bir usta öğretici 2 ustalık belgesi ve 4 mesleki yeterlilik belgesi sahibi uzmanların hizmet vereceği güzellik merkezinde pedikür, cilt bakımı, make-up, microblading, lazer epilasyon, ağda, bölgesel incelme, kirpik lifting ve daha bir çok alanda hizmet verilecek.
Güzellik Merkezinin açılışına TOBB Yönetim kurulu Üyesi ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın, Kuaförler Odası Başkanı Emre Torungil ve davetliler katıldı.
Tüm davetlilere açılışa iştiraklerinden dolayı teşekkür eden konuşan Dr. Özge Kahraman, “8 yıl önce evimin bir köşesinde bir manikür masası ve sandalyesiyle bu yola çıktım. Bir yandan hayallerimi gerçekleştirmek için çalışırken bir yandan da Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimimi başarıyla tamamlayarak doktor oldum. Şunu söylemek istiyorum ki böyle bir çalışma temposu gerçekten ciddi bir fedakârlık gerektiriyor. Ancak geldiğimiz bu günde Doğu Anadolu Bölgesinde yönetimsel açıdan akredite olan ilk ve tek güzellik merkezine ev sahipliği yapıyoruz” dedi.
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandıklarını hatırlatan Dr. Kahraman, “Özlem Özge Güzellik Merkezi yalnız manikür ve kalıcı oje işlemleri ile başlattığı serüvenine bugün; pedikür, cilt bakımı, make-up, microblading, lazer epilasyon, ağda, bölgesel incelme, kirpik lifting ve daha bir çok alanda devam ediyor. Hedefimiz bundan sonraki süreçte tescilli markamız ile Türkiye genelinde franchsing çalışmalarını yönetmektir. Bu konuda merkezimize başvurular olmakta bu konuda incelemelerimiz devam etmektedir. Sözlerimi tamamlamadan önce ilk günden beri her zaman yanımda olan; varlığıyla, vizyonuyla, emeğiyle her daim bana destek olan biricik ablacığım Özlem Kahraman’a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Kayseri İl Sağlık Müdürü Yahyalı'da Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi
Bölgesel

Kayseri İl Sağlık Müdürü Yahyalı'da Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ve beraberindeki heyet; Yahyalı ilçesinde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Manisa TSO 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Katıldı
İş Dünyası

Manisa TSO 80. Mali Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetimi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Mali Genel Kurul Toplantısına katıldı.

İlkadım'da Hizmetler Ara Vermeden Devam Ediyor
Bölgesel

İlkadım'da Hizmetler Ara Vermeden Devam Ediyor

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Millet ve memleket sevdasıyla, İlkadım’a olan hizmet aşkımız hiç bitmeyecek” dedi.

Şırnak'ta Havayolu Ulaşımı Canlanıyor!
Bölgesel

Şırnak'ta Havayolu Ulaşımı Canlanıyor!

Şırnak’ın Cizre ile İdil ilçeleri arasında kurulan ve 2013 yılında hizmet vermeye başlayan Şerafettin Elçi Havalimanı, 2024 yılı Nisan ayında 51 bin 942 yolcuya hizmet verdi.

Altıeylül'de Hem Sokaklar Hem de Pazarlar Tertemiz!
Yaşam

Altıeylül'de Hem Sokaklar Hem de Pazarlar Tertemiz!

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha rahat ve temiz ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için ilçede kurulan üstü kapalı ve açık semt pazarlarının temizliği gerçekleştiriyor.

Mali Müşavirler Odası Hizmet Binası Açıldı
Bölgesel

Mali Müşavirler Odası Hizmet Binası Açıldı

Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası'nın yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.