Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyeti sonucunda PKK'ya ait birçok silah ve mühimmatın ele geçirildiği ve kullanılamaz hale getirildiği belirtildi.
Bu operasyonun terörle mücadelede önemli bir adım olduğu vurgulandı. Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve operasyonu gerçekleştiren kahraman askerlere teşekkür etti.
Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetinde PKK’lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatı ele geçirerek, kullanılmaz hale getirdi." dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)