Bize gelen kulis bilgilerine göre Başkan Yılmaz İl Başkanlığına bir isim bulmak için gelmiş.
Aslında Genel Merkez kimin İl Başkanı olacağı yönünde bir yol haritası ortaya çıkarmış ve bir ismi de belirlemiş. Ancak seçim kaybeden Ak Parti kurmayları Ticaret Odası Başkanı Mustafa Buluntu başta olmak üzere parti içinden bir ismi değil de dışarıdan isim arayışına girmişler.
Parti ve taban dışarıdan partiye emeği geçmemiş popüler bir isim için ne diyecek? Delegelerin, mahalle temsilcilerinin eski yöneticilerin, eski vekillerin fikri alınacak mı? İşte buna bakmak gerek.
Oysa Mahmut Arıkan, Atıf Şirikçi, geçen dönemde bizi TBMM’de çtemsil eden Mehmet Cihat Sezal gibi geçmişte partide görev almış isimlerle yola çıkılması isabet olur amma bu günkü kurmay heyeti buna rıza gösterir mi? Kaldı ki Mahmut Arıkan ve Atıf Şirikçi buna gelir mi? Görevi kabul ederler mi?
Mehmet Cihat Sezal ise Cumhurbaşkanı ne emrederse onu yapar. Genel Merkezden talimat gelmeden de “ben adayım” diye ortaya çıkmaz.
Kaynak: Maraş Gündem
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)