Burdur'un Kızılkaya beldesinde yer alan ve Kızılkaya Belediyesi tarafından işletilen Devlet Bahçeli Seyir Terası, ailelerin huzurla vakit geçirebileceği, lezzetle buluşabileceği eşsiz bir sosyal yaşam alanı sunuyor. Haftanın 7 günü hizmet veren tesiste, sabahın ilk saatlerinden itibaren doğal ürünlerle dolu serpme kahvaltı sofraları misafirlerini karşılıyor.
Sabah saat 10.00’da kapılarını açan Devlet Bahçeli Seyir Terası, 14.00’e kadar serpme kahvaltı, kahvaltı tabağı, gözleme ve bazlama çeşitleri sunuluyor. Serpme kahvaltı, kişi başı 400 TL’den başlıyor ve minimum 2 kişi olarak servis ediliyor. Dört kişilik ailelerde ise genellikle 3 kişilik serpme kahvaltı yeterli oluyor.
Kahvaltı menüsünde yer alan bazı lezzetler şöyle:
Yeşil zeytin, biberli zeytin, siyah zeytin
Dereotlu ve çörekotlu beyaz peynir
Acuka, krepler
Mevsime göre karpuz, kavun, portakal
Salatalık-söğüş tabağı, pişi, sigara böreği
Sosis, kızartma tabağı, kuru üzüm
sahanda yumurta
Saat 14.00’ten sonra sıcak yemek servisi ile hizmet veren Devlet Bahçeli Seyir Terası, 18.00’e kadar saç kavurma ve çorba çeşitleri servis edilirken, 18.00–22.00 saatleri arasında ızgara menüsünü sizlere sunuyor.
Sunulan bazı sıcak yemekler:
Tavuk şiş, tavuk kanat, tavuk bonfile
Izgara köfte, antrikot, kuzu pirzola
Kuzu ve dana saç kavurma, keçi saç kavurma
Her gün farklı bir “günün çorbası” da bulunuyor: mercimek, ezogelin, düğün çorbası, kremalı mantar çorbası ve daha fazlası.
İkramlar da unutulmadı; Her masaya acılı ezme, havuç tarator, mevsim salata ve çiğ köfte ücretsiz olarak sunuluyor.
Doğum günleri, yıl dönümleri, evlilik teklifleri ve nikah kutlamaları... Hepsi için Seyir Terası hazır. Tesisin üst katı, hem rüzgardan korunmak isteyenler hem de manzara keyfi yapmak isteyenler için klimalı, serin ve konforlu bir alternatif sunuyor.
Ailelerin rahatlığı kadar çocukların eğlencesini de düşünen Kızılkaya Belediyesi, tesis içinde çocuklar için özel oyun alanları mevcut. Ayrıca yetişkinler için okey, tavla gibi oyun seçenekleriyle donatılmış alanlar da hizmet veriyor.
Sıcak yaz günlerinde serinletici meşrubatlar, kışın ise sıcacık salep menüde yer alıyor. Diğer içecek seçenekleri: çay, nescafe, soda, meyveli soda ve daha fazlası. Tatlı menüsünde ise fırın sütlaç, ıslak kek ve çeşitli dondurmalar öne çıkıyor.
Devlet Bahçeli Seyir Terası'na gitmek için “Kızılkaya Beldesi” merkezine giriş yaptıktan sonra yönlendirme tabelaları ile kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.
Rezervasyon: 0552 905 00 56
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (3)
Hasan
4 ay önce / 26.07.2025Bahçeli adı geçen hiçbir mekanın yakınından bile geçmem. Önce Kızılkaya ya uygun bir ad bulun
Beğendim 7 | Beğenmedim 11 | Cevapla
Okur
4 ay önce / 21.07.2025Devlet bahçeli ismini kaldırın bizde gelelim.
Beğendim 6 | Beğenmedim 15 | Cevapla
Okur
4 ay önce / 19.07.2025Tesisin isminden dolayı gitmem.
Beğendim 6 | Beğenmedim 6 | Cevapla