Kalitesiyle ticari araçtan fazlası! Caddy'i doblo fiyatına alabilirsiniz İşte fiyat listesi

Volkswagen Caddy, hafif ticari araç segmentinde konforu ve geniş iç mekanıyla öne çıkıyor. İş amaçlarından ailelerin günlük kullanımına kadar geniş bir kullanım alanı sunan Caddy'nin fiyatları ve özellikleri burada!

Kalitesiyle ticari araçtan fazlası! Caddy'i doblo fiyatına alabilirsiniz İşte fiyat listesi

Türkiye'de hafif ticari araçlar, sadece iş amaçları için değil, aynı zamanda ailelerin de günlük kullanımında yaygın olarak tercih ediliyor. Ancak genellikle hafif ticari araçlar, ticari kullanıma yönelik tasarlandığı için konfor konusunda bazı eksikliklere sahip olabiliyor. Bu noktada öne çıkan istisnalardan biri ise Volkswagen Caddy.

 

Volkswagen Caddy, hafif ticari araçlar arasında özellikle konfor ve geniş iç mekanıyla dikkat çekiyor. Araç, dört bağımsız süspansiyon sistemi ile donatılmış olmasıyla otomobillerde bulunan konfora benzer bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu özellik, Caddy'yi sadece ticari kullanım değil, aynı zamanda aile otomobili olarak da tercih edilen bir seçenek haline getiriyor.

Volkswagen Caddy fiyat listesi: Bak işine Doblo!

Caddy'nin devasa bagaj hacmi, geniş ailelerin ihtiyaçlarına uygun bir çözüm sunuyor. Pratik tasarımı ve geniş iç mekanıyla Caddy, hem günlük kullanımda hem de uzun yolculuklarda rahat bir sürüş imkanı sağlıyor. Yüksek tavan yapısı, iç mekanın ferahlığını artırırken, geniş kapı açıklıkları da kolay bir erişim sağlıyor.

Ülkemizde 1.021.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılan Caddy, 2.0 litrelik dizel motoruyla 122 beygir gücü üretiyor. Bu motor seçeneği, performans açısından tatmin edici bir deneyim sunarken, aynı zamanda ekonomik bir yakıt tüketimiyle de dikkat çekiyor.

Volkswagen Caddy, hafif ticari araç segmentinde konforu ve geniş iç mekanıyla öne çıkarak, sürücülerin ve ailelerin beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Hem ticari kullanıma uygunluğu hem de ailelerin günlük ihtiyaçlarına cevap veren Caddy, çok yönlü bir araç olarak öne çıkıyor.

2.0 TDI 122 PS Impression

Fiyatı: 1.021.000 TL

2.0 TDI 122 PS Impression DSG

Fiyatı: 1.082.000 TL

2.0 TDI 122 PS Life

Fiyatı: 1.097.000 TL

2.0 TDI 122 PS Life DSG

Fiyatı: 1.185.000 TL

2.0 TDI 122 PS Style DSG

Fiyatı: 1.324.000 TL

kaynak: Teknoloji oku

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

ÖTV ve MTV indirimi ile satışa başladı! Sıfırı 600 bin TL'den ucuz
İş Dünyası

ÖTV ve MTV indirimi ile satışa başladı! Sıfırı 600 bin TL'den ucuz

Volkswagen Caddy modelinde yapılan ÖTV ve MTV indirimleri ile ticari araç almak çok daha uygun hale geldi. Yeni fiyat listesi ve model seçenekleri ile her bütçeye uygun bir Caddy bulmak mümkün.

ÖTV MTV sıfırlandı! Bu araç için karar alındı
Yaşam

ÖTV MTV sıfırlandı! Bu araç için karar alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği ÖTV'siz ticari araç satışları başladı. Volkswagen Caddy de bu kapsamda yer alan araçlardan biri.

Karar onayladı  Torba Yasada Var mı  Volkswagen Caddy için ÖTV sıfırlandı! İşte vergisiz fiyat listesi
Yaşam

Karar onayladı Torba Yasada Var mı Volkswagen Caddy için ÖTV sıfırlandı! İşte vergisiz fiyat listesi

Türkiye'nin en çok satan sıfır araç modelleri arasında yer alan Volkswagen Caddy modeli için beklenen Cumhurbaşkanı müjdesi son dakika geldi Torba yasada yer alacak mı

Fiyatıyla beğeni toplayacak! Sıfır Doblo geliyor Çok sevinecekler
Yaşam

Fiyatıyla beğeni toplayacak! Sıfır Doblo geliyor Çok sevinecekler

Fiat, elektrikli Doblo modelleri için kolları sıvamış durumda. Sızdırılan bilgilere göre bu modelin fiyatları da hayli uygun olacak. Detaylar haberimizde...

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında Kurban Bayramı Rezervasyonları Başladı
Yaşam

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında Kurban Bayramı Rezervasyonları Başladı

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcaları, Kurban Bayramı tatili için rezervasyonları açmıştır. Bu özel dönemde, Sandıklı'nın gözde mekanlarından biri olan ve "Sandıklının İncisi" olarak bilinen Hüdai Kaplıcaları

Canpolat  yapılan çalışmalar hakkında konuştu
Yaşam

Canpolat yapılan çalışmalar hakkında konuştu

Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, İl Genel Meclisinin mayıs ayı olağan toplantısına katılarak İl Özel İdaresinin yaz sezonu için planladıkları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.