Afyonkarahisar’da görev yapan kamu personellerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından CİMER Kapasite Geliştirme Eğitimi verildi.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Vekili Taner Bolat ve CİMER görevlileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Vali Yardımcısı Vekili Taner Bolat da bir konuşma yaptı. Bolat konuşmasında, CİMER ile ilgili önemli bilgiler verdi. Bolat konuşmasına şöyle devam etti:
“CİMER ile ilgili hepimizi bilgi sahibiyiz. Bildiğiniz üzere başbakanlık iletişim merkezi adı altında kurulan daha öncede vatandaşların talep istek ve şikayetlerinin alındığı sistem Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte CİMER İletişim Merkezine bağlı olarak vatandaşların şikayetlerinin alındığı bir sisteme çevrildi.”
İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen de bir konuşma yaparak verilen eğitim hakkında açıklamalarda bulundu.
Programda CİMER’e başvurulan şikayet ve taleplerin her geçen yıl arttığı ifade edildi.
Protokol konuşmalarının ardından CİMER yetkilileri Mustafa Tolga Karaoğlu, Ahmet Reha Kayaoğlu, Ceyda Haşal, İlker Mutlu da CİMER hakkında detaylı eğitimlerini verdi.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)