İstanbul / Sultanbeyli

Kapalı pazar alanı vatandaşların hizmetine açıldı

Sultanbeyli’de kapalı pazar alanı taze, doğal ve çeşitli ürünleriyle ilçe sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Kapalı pazar alanı vatandaşların hizmetine açıldı

Sultanbeyli’de kapalı pazar alanı taze, doğal ve çeşitli ürünleriyle ilçe sakinlerinin hizmetine sunuldu.
Kapalı pazar alanı toplamda 112 tezgâhlık geniş kapasitesiyle ilçe sakinlerine ferah bir alanda alışveriş yapma ortamı sağlıyor. Tezgâhlardan 90 adeti pazarcı esnafına, 22 adeti ise üreticilere tahsis edilecek Kapalı Pazar Alanı’nda, şimdilik sadece Pazartesi günleri semt pazarı kurulacak. İlerleyen günlerde ise ilçe sakinlerinin ve pazarcı esnafının taleplerine göre günlerde artış ya da değişiklik yapılabilecek. Pazar alanında ayrıca kafeterya, zabıta noktası, lavabolar ve mescitler de yer alıyor.
Açılış konuşmasını yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Cumhurbaşkanımızın, son Başbakanımızın bakanlarımızın, milletvekillerimizin çalışma arkadaşlarımızın ilçe başkanlarımızın destekleri ile Sultanbeyli’nin yüz küsur yıllık problemini çözerek Bugün itibarıyla Sultanbeyli’mizde yaşayan vatandaşlarımızın 49 bin 888 kişiye tapusunu vermiş olduk. İnşallah bu devam edecek tapusunu almayan vatandaşlarımız hızla tapularını alacak" dedi.

"İsrail’in alçaklığını tüm dünyaya haykırmaya devam edelim"

Konuşmasında İsrail’in Filistin’deki zulmüne değinen Başkan Keskin, "Bugün itibarıyla Gazze’de yine dünyanın gözleri önünde İsrail’in katliamları devam ediyor. 17 bin den fazla kişi çoğu kadın ve çocuk olmak üzere şehadete erişmiş durumda. Dünyanın en önemli ülkeleri olarak bilinen vicdansızları da tüm dünya izliyor. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere İspanya Brezilya başkanları da başından beri dünyaya ses vermeye çalışırken başta Amerika olmak üzere Avrupa Birliği’nin ülkeleri bırakın bu soykırımı durdurma talebini destek veriyorlar. Bizler bulunduğumuz her atmosferde İsrail’in alçaklığını tüm dünyaya haykırmaya devam edelim. Bizler boykotumuzu sürdürelim. Bu boykottan ne olur demeyelim, hayatımızı ona göre düzenleyelim. Ve ömrümüz oldukça alçak İsrail’i anlatmaya devam edelim" ifadelerini kullandı.
Başkan Keskin Sultanbeyli’de açılışların devam ettiğini belirterek, "Geçen hafta engelsiz yaşam merkezi, ondan önceki hafta Halil İnalcık Kütüphanesi ve afet koordinasyon eğitim merkezi genç adresten genç akademiye varana kadar açılışlarımızı yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz. Adil Mahallemizin pazar alanı yoktu, muhtarımız her daim bize bu konuyu dile getiriyordu. Biz de klasik yöntemlerle pazar alanı kurmak yerine böyle bir alanı mahallemize ve Sultanbeyli’mize kazandırmış olduk. Bu süreçte pazarcı odası başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Programın sonunda sonunda yapılan duanın ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle kapalı pazar alanının açılışı gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili konuşan Gülsen Şahin, "Adil Mahallesi’nde oturuyorum. Adil Mahallesi’ne yakışır bir pazar olmuş. Olması gereken olmuş daha doğrusu. Bazen marketlerden alışveriş yapmak çok sıkıntı. Çarşamba pazarına gitmek de benim için gerçekten çok güç. Ben 35 senelik buralıyım. 17 senedir de bu mahallede oturuyorum. Pazar da hayırlı uğurlu olsun hepimize" dedi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Girişimcilik maratonu 2024 başladı
Etkinlik

Girişimcilik maratonu 2024 başladı

Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark iş birliğiyle düzenlenen Girişimcilik Maratonu 2024, Düzce Teknopark’ta gerçekleştirilen açılış programıyla başladı.

 Bünyan Devlet Bahçeli Sosyal Tesisi kapılarını açtı
Bölgesel

Bünyan Devlet Bahçeli Sosyal Tesisi kapılarını açtı

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde 3 Mayıs Türkçülük Günü'nde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ismi meclis üyelerinin ortak önergesi ile Yenice Sosyal Tesislerine verildi.

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz
Tanıtım

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz

Esila Yatak, 22 yıllık tecrübesiyle Bucak'ta hizmete açıldı. Yatak, baza, başlık, masa-sandalye, sehpa, aksesuar, salıncak, bahçe setleri ve çay setleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip Esila Yatak'ta açılışa özel indirimler sizleri bekliyor!

Van'da 8 sınıflı anaokulu açıldı.
Bölgesel

Van'da 8 sınıflı anaokulu açıldı.

Van Valisi Ozan Balcının katılımıyla Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içerisinde yapımı tamamlanan 8 sınıflı anaokulunun açılışı yapıldı.

Samsun'da İnşaat ve Yapı Sektörüne Yönelik Fuar Başladı
Bölgesel

Samsun'da İnşaat ve Yapı Sektörüne Yönelik Fuar Başladı

Samsun İnşaat Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Samsun Valisi Orhan Tavlı, "İnşaat ve yapı malzemeleri deyince güvenli ve standardı yüksek yapı malzemelerinin ülkemizde üretilmesi ve dünya çapında marka firmalarının ülkemizde üretim yapması bu sektör açısından son derece anlamlı" dedi.

Burdur Valisi Türker Öksüz Engelsiz İş Atölyesinin Açılışını Yaptı
Bölgesel

Burdur Valisi Türker Öksüz Engelsiz İş Atölyesinin Açılışını Yaptı

Burdur Valisi Türker Öksüz, Valiliğimiz koordinesinde engelli vatandaşlarımızın istihdamına yönelik hayata geçirilen "Engelsiz İş Atölyesi'nin" açılış programına katıldı.