Muğla’nın Milas ilçesinde 29 Kasım tarihinde gerçekleşen silahlı saldırının şüphelileri yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz 29 Kasım günü, Hacıİlyas Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Caddesi, Arasta Sokak’ta gerçekleşen olayda, yüzünde kar maskesi olan bir saldırgan, Y.M. adlı kişiye silahla ateş etti. Bu saldırı sonucu Y.M. bacağından yaralandı.
Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, bu olayın ardından dört gün süren kapsamlı bir kamera kaydı incelemesi yaptı. Bu incelemeler sonucunda, saldırının azmettiricisi olarak A.P. Y.Ö. ve B.U. isimli şüpheliler tespit edildi. Gözaltına alınan azmettiriciler ve saldırganı kaçıran taksi şoförü Y.T.K., sorgulandıktan sonra Milas Adliyesi’ne tutuklanma talebiyle sevk edildi. V.C.’nin bu olay için başka bir ilden gelerek saldırıyı gerçekleştirdiği ve ardından tekrar başka bir şehre kaçtığı, yakalanması için ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)