Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yük boşaltan hafriyat kamyonunun devrilmesi sonucu maddi hasar oluşurken, Yenice ilçesinde de dereye devrilen iş makinesindeki 1 kişi yaralandı.
İlk kaza, Yenice ilçesi Kayadibi mevkiinde meydana geldi. Köprü üzerinden geçen iş makinesi henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak dereye devrildi. Kazada 1 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İkinci kaza, Safranbolu Akçasu Mahallesi Sokak Hayvanları Barınağı mevkiinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen sürücü idaresindeki 78 AAB 694 plakalı hafriyat kamyonu, yüklü olan çakılı boşalttığı sırada kontrolden çıkarak devrildi. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Devrilen kamyon kepçe yardımıyla boşaltılırken, vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)