Karabük’te son iki günde 9 yangın çıkan Ovacık ilçesinde bir yangın daha çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, ilçeye Karabük’ten takviye ekip gönderildi.
Ovacık ilçesinde dün akşam ve gece yarısı çıkan 6 ayrı yangında ticari taksi, metruk bina ve 4 samanlık zarar görürken, bugün ise 3 samanlıkta yangın çıkmıştı. İtfaiye ve orman işletme ekipleri yangınlara müdahale ettiği sırada aynı bölgede başka bir yangın daha çıktı. Süleyman Süze’ye ait samanlıkta çıkan yangın ile aynı bölgede peş peşe dördüncü yangın meydana gelirken, dünden bu yana çıkan yangın sayısı da 10’a yükseldi. Çıkan yangınlar sonrası bölgeye Karabük Belediyesi itfaiye ekipleri ile su tankerleri de sevk edildi.
Yangınlara müdahale sırasında bir orman işçisi yaralandı. Yaralıya bölgede hazır bekletilen sağlık ekipleri ambulansta ilk müdahaleyi yaptı. Çıkan yangınlar nedeniyle ilçeye giden AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Karabük Valisi Mustafa Yavuz da yangın bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Ovacık ilçesine hareket etti.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)