Karacasu Belediyesi ekipleri, ilçeye bağlı Kahvederesi Yaylası’nda temizlik ve ot biçme çalışmaları gerçekleştirdi.
Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yayla ve yeşil alanlarda temizlik faaliyetlerine hız veren Karacasu Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı ve temiz ortamlarda vakit geçirebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, özellikle yaz aylarında yoğun şekilde kullanılan Kahvederesi Yaylası’nda kapsamlı bir temizlik ve ot biçme çalışması yaptı.
Karacasu Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "İlçemiz genelinde temizlik ve ot biçme çalışmaları sürüyor. Belediyemiz ekipleri, belirlenen program kapsamında ilçemiz genelinde parklar, yeşil alanlar ve mahallelerde temizlik ve ot biçme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" denildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)