Karadeniz’de Pazar günü etkili olması beklenen fırtına öncesinde petrol aramasında görev alan tekneler Amasra Limanı’na sığındı
Meteoroloji ve Bartın Valiliğinin üst üste yaptığı fırtına ve yağmur uyarısı üzerine, Karadeniz’de petrol aramasında görev yapan TPAO’ya ait 5 adet tekne, en güvenli limanlar arasında bulunan Amasra Limanı’na demirledi. Karadeniz’de avlanmaya çıkan çok sayıda balıkçı teknesi de Amasra Limanı’na geldi. Yoğunluğun yaşandığı limanda bulunan gümrük sahası ve sahil güvenliğe ait alan da özel izinle teknelerin kullanımına açıldı. Amasra Limanı’na sığınan tekneler, fırtınada batmaması ve zarar görmemesi için iskele ve karaya kalın halatlarla bağlanıyor.
Öte yandan beklenen şiddetli fırtına öncesinde yoğun tedbir alan sahil güvenlik ekipleri de, telsiz anonsları ile Karadeniz açıklarında bulunan, gemi ve tekne kaptanlarını yaklaşan fırtına öncesinde uyarıyor. İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)