Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçe merkezindeki ulaşım düzenlemelerine dair açıklamada bulundu. Başkan Selimoğlu, Nimet Güvener İlkokulu yanında bulunan Karamanlı Lisesi’ne Koca Dere üzerinden sağlanan bağlantı yolunda kilit parke döşeme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
Çalışmaların sahada yakından takip edildiğini belirten Başkan Selimoğlu, yolun özellikle öğrenciler ve veliler için güvenli bir ulaşım hattı oluşturacağını vurgulayarak belediyenin alt yapı ve zemin hazırlığı tamamladıktan sonra parke serimine geçtiği söyledi.
İlçe genelinde yürütülen yol düzenlemelerinin planlı şekilde sürdüğünü ifade eden Selimoğlu, çalışmanın kısa sürede tamamlanacağını açıkladı.
Başkan Selimoğlu açıklamasında, “Nimet Güvener İlkokulu yanında bulunan Karamanlı Lisesi’ne Koca Dere yanından ulaşım yolu kilit parke yapılıyor” sözleriyle çalışmayı duyurdu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)