Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının bereketini paylaşmak adına sosyal yardım seferberlik başlattı. Belediye tarafından hazırlanan 150 adet Ramazan paketi, mahalle muhtarlarıyla koordineli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başlandı.
Bu yılki yardım paketlerinin en dikkat çeken özelliği, içeriğinin yerel kooperatif aracılığıyla temin edilmesi oldu. Başkan Selimoğlu, kadın girişimcilere destek olmayı önceliklediklerini belirterek, kolilerin içinde yer alan ürünlerin el emeği ve alın teriyle üretilen yöresel ürünlerden oluştuğunu vurguladı.
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu tarafından yapılan açıklamada, " Kadın Girişimcilerimize destek amaçlı , Yöresel ürünlerin , el emeği alın teri ürünlerin bulunduğu Koliler hazırlattık.
Belediye Başkanlığımızca Kooperatif’den alınan 150 Adet Ramazan Yardımı Paketlerimizi Mahalle Muhtarlarımızdan aldığımız İsim Listesine göre dağıtıyoruz.
Ramazanlar Paylaşıldıkça güzeldir.
Allah Kabul etsin İnşallah. " ifadelerine yer verildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)