Burdur’un Karamanlı ilçesinde, kutsal toprakların özlemiyle yanıp tutuşan vatandaşlar için anlamlı bir uğurlama merasimi gerçekleştirildi.
Şeyh Hacı Fahrettin Gündüz Camii’nde Manevi Buluşma
Umre ibadetini yerine getirmek üzere yola çıkacak olan kafile Şeyh Hacı Fahrettin Gündüz Camii'nde düzenlenen programla uğurlandı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda okunan ayetlerin ardından, Karamanlı İlçe Müftü vekili Ali Rıza Acar tarafından eller semaya kaldırılarak dualar edildi.
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, " İlçemizde kutsal topraklara gidecek umre yolcuları için uğurlama programı düzenlendi.
Şeyh Hacı Fahrettin Gündüz Camii’nde düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim okundu, Karamanlı İlçe Müftü vekili Ali Rıza Acar tarafından dualar edildi.
Daha sonra umreye gidecek 35 vatandaşımızdan helallik alındı.
Allah kabul etsin, Sağ Salim gidip gelsinler İnşallah. " ifadelerine yer verdi.







Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)