Burdur / Karamanlı

Karamanlı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökmen Emekli Oldu

Eski Karamanlı Milli Eğitim Müdürü Bucaklı hemşehrimiz Mehmet Gökmen, emekliye ayrıldı.

Karamanlı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökmen Emekli Oldu

Eski Karamanlı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökmen, emekliye ayrıldı. Görev süresi boyunca destekçilerine teşekkür etti. 

Bucak'ta öğretmenlik mesleğini icra etmesinin ardından geçtiğimiz yıl Karamanlı Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Gökmen, emekliye ayrıldı.

Bucaklı Hemşehrimiz Mehmet Gökmen yaptığı açıklamada, "1995 yılında başlamış olduğum Memuriyet görevime 31 Temmuz 2023 Tarihi itibariyle Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü vazifesinden emekli olarak ayrılıyorum. Bugüne kadar üstlendiğim her vazifemde inayetiyle beni başarılı kılan Rabbime sonsuz hamdolsun. Görev hayatımda bana destek olan tüm dostlarımdan Allah razı olsun. Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığım sürece her konuda destek olup bize ışık tutan Sayın Valimiz Ali ARSLANTAŞ başta olmak üzere Kaymakamımız Sayın Emirhan ARIKAN’a, Belediye Başkanımız Sayın Fatih SELİMOĞLU’na İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nesrin KAKIRMAN’a Teftiş Kurulu Başkanımız Sayın Ercan DİNÇTÜRK nezdinde Tüm Teftiş Kurulu Üyelerimize, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımıza, biri birinden değerli İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, Şube Müdürlerimiz, ve Daire Amirlerine, uyum içerisinde fedakarca çalıştığımız Şube Müdürüm Sayın Gürcan AKYOL başta olmak üzere Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Muharrem ERKİL’e, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Mehmet Bekir AVCI’ya, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcımız Sayın Hatice CÖMERT’e Şef’im Sayın İbrahim ERGÜN, daire personelimiz Sayın Dürdane AVCI, Sayın Hikmet ÖZDÖL, Sayın İbrahim ERGÜN, Sayın Yusuf SAYIN ve her işini titizlikle yapan çayına hasret kalacağım Sayın Nuri ERGÜN abime ve Sayın Eyup URAL’a, Burada isimlerini tek tek zikredemediğim tüm Okul Müdürü ve Müdür Yardımcılarımıza elleri öpülesi Meslektaşlarım Öğretmenlerimize, Okul personelimize ve Değerli Karamanlı Halkına çok teşekkür ederim. Rabbimiz hepsinden razı olsun. Hakkınızı helal ediniz benden tarafı helal olsun." ifadelerini kullandı.

Karamanlı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökmen Emekli OlduKaramanlı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökmen Emekli OlduKaramanlı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökmen Emekli OlduKaramanlı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökmen Emekli OlduKaramanlı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökmen Emekli Oldu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    KIZDIM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

Halil Altınkaynak

8 ay önce / 31.07.2023

Hayırlı olsun mehmet hocam

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Mehmet Gökmen Hoca'nın Cuma Duasında Zulme Uğrayan Müslümanlar için dua etti
Bölgesel

Mehmet Gökmen Hoca'nın Cuma Duasında Zulme Uğrayan Müslümanlar için dua etti

Mehmet Gökmen Hoca, Cuma namazında yaptığı duada, dünyanın çeşitli yerlerinde zulme uğrayan kardeşlerimize yardım etmek ve birlik, beraberlik dileğinde bulundu.

Mehmet Gökmen, UMRE'den Berat Kandilini kutladı
Bölgesel

Mehmet Gökmen, UMRE'den Berat Kandilini kutladı

Talha GÖKMEN Turizm ile Umre ziyareti gerçekleştiren Mehmet GÖKMEN Hoca, Berat Kandili'ni tüm dostlarıyla kutladı. Hocanın yaptığı açıklamada, Rabbimizden dualarla afiyet, huzur ve mutluluk dileğinde bulundu. Detaylar için tıklayın.

Bucaklılara Kutsal Topraklardan Selam ve Dualar Var!
Bölgesel

Bucaklılara Kutsal Topraklardan Selam ve Dualar Var!

Talha GÖKMEN Turizm ile Umre ziyareti gerçekleştiren Mehmet GÖKMEN hocadan Bucaklı hemşehrilerine dualarla selam var.

Karamanlı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Burdur birincisi oldu
Spor

Karamanlı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Burdur birincisi oldu

Karamanlı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, Burdur'da düzenlenen dart müsabakalarında il birincisi oldu.

Karamanlı'da eğitimde engelleri kaldıran örnek davranış
Bölgesel

Karamanlı'da eğitimde engelleri kaldıran örnek davranış

Burdur'un Karamanlı ilçesinde hastalığı nedeniyle okula gidip gelme sorunu yaşayan 1. sınıf öğrencisini, öğretmeninin gayreti ile okuma yazmayı hızla ilerletti.

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti
Bölgesel

Meral Abla, İYİ Parti'ye veda etti

İyi Partinin 5. Olağanüstü Kurultayı başladı. Meral Akşener, Kürsüden son kez konuştu. İyi Parti'de olağanüstü kurultayda aday olmayan Meral Akşener, son kez kürsüden partililere seslendi.