Burdur / Burdur

Karantinası Biten Söğüt’e Ökte’den Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper’i,Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacanı,Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan’ı ziyaret etti. Korona Virüs pandemisinin tüm yurtta etkileri azalmaya başladı.

Karantinası Biten Söğüt’e Ökte’den Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper’i,Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacanı,Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan’ı ziyaret etti.

Korona Virüs pandemisinin tüm yurtta etkileri azalmaya başladı. Söğüt Beldesi de bu süreçte 14 gün karantinaya alınmıştı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte ve Eski Ülkü Ocakları Başkanı Gültekin Oktay, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Söğüt ziyaretinden sonra MHP’li Belediye ziyaretlerini sürdüren MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Çavdır ve Yusufça Belediyesini de ziyaret etti. MHP İl Başkanı Ökte, Söğüt beldesindeki seracılık, domates üretimi ve belediyenin bu süreçteki ekonomik sorunları üzerine bir dizi görüşme yaparak konuşmasının devamında; “MHP İl Başkanlığı olarak bütün gücümüz ile destek vereceğiz.ifadelerini kullandı. Çavdır Belediyesini ziyaret eden MHP İl Başkanı Ökte, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan ile Çavdır’a yapılan yatırımlar ve yapılacak yeni yatırımlar, projeler ve çevre yolunda hafriyat çalışması yapılmakta olan Belediye Hizmet Alanı hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Çavdır Belediye Başkanı Kayacan; “Bu projemiz gerçekleştiğinde yol ekonomisinden en çok yararlanan bir ilçe konumunda olacağız.

Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan; “Ülkenin başına bela olan bu korona virüs sıkıntısında bile belediye olarak hizmetlerimize devam ettik. Yusufçamız adını Gülpempe domatesi ile markalaştırdı. Yusufça Belediyesi olarak önceliğimiz yaşanabilir ve huzurlu bir belde oluşturmak. Bu sebeple TOKİ yerleşkesine 7bin m2 yürüyüş yolu ve oturma alanları oluşturduk. Sayın İl Başkanımız Ökte bizlere her konuda desteğini esirgemiyor. O yüzden müteşekkiriz.” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MHP Söğüt Belediye Başkan Adayı Ayhan Yurdasiper
Bölgesel

MHP Söğüt Belediye Başkan Adayı Ayhan Yurdasiper

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt Beldesi'nde MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Yurdasiper olarak belirlendi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayıyla yapılan açıklamaya göre, Söğüt Beldesi için Ayhan Yurdasiper, belediye başkanlığı için yarışacak.

Ayhan Yurdasiper 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladı
Bölgesel

Ayhan Yurdasiper 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladı

Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden bir mesaj yayımladı.

Ayhan Yurdasiper Söğüt'te ikinci kez aday
Bölgesel

Ayhan Yurdasiper Söğüt'te ikinci kez aday

Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, ikinci dönem adaylığını açıkladı. Yurdasiper, ilk döneminde verdiği sözleri yerine getirdiğini ve ikinci dönemde daha büyük projeler ve hizmetler için çalışacağını belirtti.

Başkan Ayhan Yurdasiper'in acı günü
Bölgesel

Başkan Ayhan Yurdasiper'in acı günü

Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, acı haberi bugün sabah saatlerinde duyurdu.

 Söğüt Domates Kültür Festivali Yoğun İlgi Gördü
Etkinlik

Söğüt Domates Kültür Festivali Yoğun İlgi Gördü

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 17. Söğüt Domates Kültür Festivalinin açılış törenine katıldı.

30 NİSAN’A KADAR DIŞARIDAN TARIM İŞÇİLERİ SÖĞÜT’E GETİRİLMEYECEK
Yerel Yönetim

30 NİSAN’A KADAR DIŞARIDAN TARIM İŞÇİLERİ SÖĞÜT’E GETİRİLMEYECEK

Dünya'da hızla yayılıp Türkiye'ye de sıçrayan Covid-19 virüsü nedeniyle her geçen gün daha fazla önlem alınıyor, bu gidişle daha fazlası da alınacak gibi görünüyor.