Antalya’da sabah saatlerinde kano ile denize açılan vatandaşlar rüzgar nedeniyle karaya dönmekte zorlanınca, yardımlarına tur teknesi koştu. Tekneye alınan vatandaşlar karaya çıkarıldı.
Olay, sabah saatlerinde Konyaaltı sahili açıklarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; kano ile denize açılan vatandaşlar şiddetli esen rüzgar nedeniyle karaya dönmekte zorluk yaşadı. Denize sürüklenmeye başlayan vatandaşların yardımına o sırada yakınlardan geçen tur teknesi koştu. Tekneye kanoları ile birlikte alınan 7 kişi karaya bırakıldı. Tekne kaptanının, “Çok şiddetli rüzgar var, az daha ölüyorlardı. Dikkat edilmesi gerekir” dediği görüldü.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)