Antalya / Alanya

Karı koca sokakta birbirini darp etti

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı, sokak ortasında birbirini darp eden çiftin resmi nikahlı olduğunu ve karakolda birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını belirtti.

Karı koca sokakta birbirini darp etti

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı, sokak ortasında birbirini darp eden çiftin resmi nikahlı olduğunu ve karakolda birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını belirtti. Açıklamada, çiftin karakolda polis memuruna direnerek yaraladığı, direnme ve kamu malına zarar verme suçlarından çıkarıldığı mahkemece 1'nin tutuklandığı duyuruldu.

Antalya’nın Alanya ilçesinde meydana gelen olayda bir kadın ve erkeğin sokak ortasındaki kavgası, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kaydedildi. Yapılan haberlerin ardından Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, B.K. ile O.B.’nin resmi nikahla evli oldukları ve sokak ortasında birbirlerini yaraladıkları için kolluk kuvvetleri tarafından verilen bilginin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi. Polis karakolunda çiftin işlem yapılmasına direndiği belirtilen açıklamanın devamında, "Polis karakolunda olaya ilişkin adli işlemlerin yapıldığı esnada, O.K. ve B.K. işlemlerin yapılmasına direnmişler, görevli polis memurlarına saldırarak kadın polis memurunu yaralamışlar, gözetim odasının kapısına tekme vurmak suretiyle zarar vermişlerdir. Müşteki şüpheliler karşılıklı olarak birbirlerini yaralama eylemleri nedeni ile alınan ifadelerinde birbirlerinden şikayetçi olmamışlardır. Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından adı geçen müşteki şüpheliler hakkında görevi yaptırmamak için direnme ve kamu malına zarar verme suçlarından ayrı bir soruşturma başlatılarak tutuklanmaları talebi ile Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişlerdir. Sulh Ceza Hakimliği her iki şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığımızca adli kontrol kararına yapılan itiraz üzerine Sulh Ceza Hakimliği şüpheli O.K. hakkında tutuklama kararı vermiştir. Şüpheli O.K. yapılan işlemlerinin ardından Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna alınmıştır. Adı geçen müşteki şüphelilerin birbirlerine karşı gerçekleştirdikleri eşi kasten yaralama suçları yönünden soruşturma devam etmektedir” ifadeleri yer aldı.

Karı koca sokakta birbirini darp ettiKarı koca sokakta birbirini darp ettiKarı koca sokakta birbirini darp ettiKarı koca sokakta birbirini darp ettiKarı koca sokakta birbirini darp ettiKarı koca sokakta birbirini darp ettiKarı koca sokakta birbirini darp ettiKarı koca sokakta birbirini darp etti

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da kanlı gece! Alacak verecek meselesi kan akıttı
Bölgesel

Antalya'da kanlı gece! Alacak verecek meselesi kan akıttı

Antalya Kepez'de yaşanan olayda alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucunda bir kişi, kuzenini boş arazide silahla öldürdü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Detaylar ve fotoğraflar haberimizde...

Antalya 'da silecek kavgası
Yaşam

Antalya 'da silecek kavgası

Antalya’da yılbaşı gecesi sokakta bir kişinin araçların aynasını ve sileceklerini kırdığını gören vatandaşlar, şahsı durdurmaya çalışınca arbede yaşandı.

Antalya'da alacak verecek kavgası kanlı bitti: 1’i ağır 3 kişi yaralandı
3. Sayfa

Antalya'da alacak verecek kavgası kanlı bitti: 1’i ağır 3 kişi yaralandı

Alacak verecek kavgasında sopa ve bıçaklar konuştu: 1’i ağır 3 kişi yaralandı

Antalya Serik'te Müşteri Kavgası
3. Sayfa

Antalya Serik'te Müşteri Kavgası

Antalya’nın Serik ilçesinde taksiciler ile özel araçla taşımacılık yapan kişi arasında müşteri kavgası yaşandı. Devamı haberimizde

Alacak verecek tartışmasında ortalık karıştı
3. Sayfa

Alacak verecek tartışmasında ortalık karıştı

Antalya'da alacak verecek meselesi nedeniyle yaşanan kavga silahlı saldırıya dönüştü.

Antalya'da eşini cadde ortasında darp etti
3. Sayfa

Antalya'da eşini cadde ortasında darp etti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde iki elinde tabanca bulunan bir şahıs, sokak ortasında karısını yumrukladı, bununla da yetinmeyip tabancanın kabzasını başına vurdu. Olay an güvenlik kameralarına yansıdı.