İstanbul

Kartal Belediyesi, Şehitler ve Gaziler İçin Özel Bir İftar Yemeği Düzenledi - Haberler

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, iftar yemeğinde önce şehit aileleri ve gaziler ile birlikte Kartal Belediyesi Organik Çadır’da, ardından da Kartallı komşularıyla Kartallı Kazım Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

Kartal Belediyesi, Şehitler ve Gaziler İçin Özel Bir İftar Yemeği Düzenledi - Haberler

İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, iftar yemeğinde önce şehit aileleri ve gaziler ile birlikte Kartal Belediyesi Organik Çadır’da, ardından da Kartallı komşularıyla Kartallı Kazım Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

Kartal Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerin katılımıyla bir iftar yemeği düzenledi. Kartal Belediyesi Organik Çadır’da düzenlenen iftar yemeğine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Enif Yavuz Dipşar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Pendik Şubesi, Muharip Gaziler Derneği Pendik Şubesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube yönetimi ile Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yaptığı konuşmada, “Böylesi anlamlı bir günde birlikte olmanın mutluluğu ile şehitlerimizin hüznünü bir arada yaşıyoruz. Bir gün değil senenin her günü yanınızdayız. Bu güzel vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Kartallılar iftarını Kartallı Kazım Meydanı’nda açtı
Kartal Belediyesi tarafından ilçe genelinde her gün verilen iftar sofrası bu kez Kartallı Kazım Meydanı’na kuruldu. Başkan Gökhan Yüksel, iftar sofrasında buluşan Kartallı komşularıyla bir araya geldi. Başkan Yüksel, “Ramazan ayının huzur ve bereketini Kartallı komşularımızla birlikte paylaşıyoruz” dedi. İftar sonrası ise Ramazan etkinlikleri ile devam etti.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.