Antalya / Kaş

Kaş Belediye Sporun minik güreşçisi Kırkpınar’da üçüncü oldu

Türk’ün ata sporu Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin 661’incisi, 1-3 Temmuz’da Edirne’de gerçekleşti.

Kaş Belediye Sporun minik güreşçisi Kırkpınar’da üçüncü oldu

Türk’ün ata sporu Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin 661’incisi, 1-3 Temmuz’da Edirne’de gerçekleşti. Kaş Belediye Spor güreşçisi Süleyman Tufan, minik 1 boy kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı.
Dünyanın en uzun süre devam eden spor organizasyonlarından sayılan Kırkpınar’da bu yıl 2 binin üzerinde pehlivan güreş tuttu. Minikten teşvike, tozkoparandan ayağa, desteden başaltına diğer boylarda güreşen pehlivanlar, kürsü yapmak için en iyi mücadeleyi sergiledi.
Cuma günü minik boy güreşçilerle başlayan organizasyonda Kaş Belediye Spor güreş takımının sporcusu Süleyman Tufan, kategorisinde üçüncü oldu. Güreşlere, Kaş Belediyesi adına 20 sporcu katıldı. Süleyman Tufan, 141 güreşçinin yer aldığı minik 1 boyda, 6 tur atlamayı başardı. Yarı finalde rakibi Yiğit Kabaktaş’a puanlamada yenilen Tufan, kürsüye üçüncü çıktı. Minik 1 boyda sıralama şu şekilde oluştu: 1. Yiğit Kabaktaş (İstanbul), 2. Egehan Katrancı (Muğla), 3. Süleyman Tufan (Antalya) ve Orhan Ceylan (Antalya).
Kaş Belediye Spor güreş takımı antrenörü Barış Alagöz, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde kazandıkları madalyayı Kaş adına aldıklarını söyledi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın Kırkpınar’a katılım sağladığını ve takımı ziyaret ettiğini kaydeden Alagöz, “Her daim bize destek olan, sporun ve sporcunun yanında yer alan Başkanımıza teşekkür ediyoruz

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da amatör maçta ortalık karıştı
Spor

Antalya'da amatör maçta ortalık karıştı

Antalya 2. Amatör Küme 1. Grup play-off maçında Kaş Belediye Spor, Kırmızı Beyaz SK’yı 4-3 yendi. Müsabaka sonunda çıkan olaylar ise futbola gölge düşürdü

Türkiye Güreş Şampiyonası’ndan Kaş'a 3 madalya
Spor

Türkiye Güreş Şampiyonası’ndan Kaş'a 3 madalya

Kaş Belediye Spor, Sivas’ta düzenlenen Okul Sporları Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 1 gümüş, 2 bronz madalya kazandı. İşte detaylar...

Antalya'da derbinin galibi Kaş Belediye Spor
Spor

Antalya'da derbinin galibi Kaş Belediye Spor

Kaş Belediye Spor, Antalya Büyükler 2. Amatör Küme 1. Grup ilk haftasında ile Kaş Genç Spor karşı karşıya geldi. Derbiyi, Kaş Belediye Spor 2 farkla kazandı.

 Sami Er, esnafı ziyaret etti
Bölgesel

Sami Er, esnafı ziyaret etti

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Canlı Hayvan Pazarı ile Şire Pazarındaki esnafı ziyaret etti.

Ankara'da hangi eczaneler nöbetçi İşte 28 Mart Ankara nöbetçi eczaneleri
Yaşam

Ankara'da hangi eczaneler nöbetçi İşte 28 Mart Ankara nöbetçi eczaneleri

Ankara ve ilçeleri 28 Mart Perşembe günü için nöbetçi eczane listesi belli oldu. Nöbetçi eczaneleri buradan takip edebilirsiniz.

Kazakistan  Antalya Başkonsolosu, Ali Akçay ile bir araya geldi
Bölgesel

Kazakistan Antalya Başkonsolosu, Ali Akçay ile bir araya geldi

Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev, MÜSİAD Antalya Başkan’ı Ali Akçay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede Başkonsolos Kanafeyev, Kazakistan'ın potansiyel yatırım alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.