Burdur / Bucak

KASAP ET DERDİNDE-KOYUN CAN DERDİNDE LİDER OĞUZHANSPOR-SÖKE DEPLASMANINA ÇIKIYOR

KASAP ET DERDİNDE-KOYUN CAN DERDİNDE LİDER OĞUZHANSPOR-SÖKE DEPLASMANINA ÇIKIYOR Spor Toto Bal Ligi 7. Grupta 45 Puanla Lider Olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Ligin 20.Haftasında 3 Mart Pazar Günü Saat 14.00 de Söke İlçe Stadında Söke Belediyesporla karşılaşacaktır

KASAP ET DERDİNDE-KOYUN CAN DERDİNDE LİDER OĞUZHANSPOR-SÖKE DEPLASMANINA ÇIKIYOR

KASAP ET DERDİNDE-KOYUN CAN DERDİNDE

LİDER OĞUZHANSPOR-SÖKE DEPLASMANINA ÇIKIYOR

Spor Toto Bal Ligi 7. Grupta 45 Puanla Lider Olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Ligin 20.Haftasında 3 Mart Pazar Günü Saat 14.00 de Söke İlçe Stadında Söke Belediyesporla karşılaşacaktır.

Sırasıyla Ligde Kale,Isparta,Tavas,Konyaaltı,Yatağan,Manavgat,Serinhisar,Kuşadası,Aydın,Kale,Ortaca,Kepez,Tavas,Didime Galib Ortaca,Kepez,Isparta ile berabere Söke ve didime Mağlub olarak Ligde 45 Puanla Lider olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Söke Deplasmanındanda Galib ayrılarak Liderliğini Sürdürmek istiyor.Ilk Yarı Hakem Hatasıyla rakibine 2-1 mağlub olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Rakibinden Rövanşı alarak 3 puanı puan hanesine yazdırmak istiyor.Rakibimiz 39 Puanla ikinci sırada olup Bu Hafta deplasmanda Yatağansporla oynamış 1-0 Mağlub olmuşlardır.Sökede Çok Çekişmeli bir maç bizi bekliyor 90 dak topun bir o kalede bir bu kalede hızlı geçmesi bekleniyor.Liderlik için Her İki Takımı ilgilendiren maçta sakin olan takımın maçı kazanmasını diliyoruz.Maçın Hazırlıklarına hemen Başlayan Takımımız,iddalı olan maç için sabah akşam Antreman Yaparak Hazırlıklarını sürdürüyor.Maç çok çekişmeli geçeceği için seyirci desteği şarttır.Söke Bucakta yatarak kalkarak,Hakeme Göstermeden Faul Yaparak,Her Harekette Hakemle dialog halinde bulunarak maçı almıştı.İlk golde Top Auta çıktıysada maçı devam ettirmiş oyuncularımız aut diye duraklayınca golü atmışlardı.Oyuncularımıza bir tavsiyem,HAKEM düdük çalmayınca,ofsayt Bayrağı Kalkmayınca duraklamayın.Derlerya Güreşte Kıran Kırana bir maç Pazar Günü Bizi Bekliyor.SAKİN oYNAYAN MAÇI kazanır.

Rakibimiz Sökespor Konyaaltı.Yatağan,Bucak,Serinhisar,Kuşadası,Aydın,Kale,Ortaca,Isparta,Tavas,Didim,Konyaaltına Galib Isparta,Didim,Kepez ile berabere Tavas,Yatağan,Manavgata her iki maçtada Mağlub olarak ligde 39 Puanla 2.SıradadırBzim maçtan Puan ve Puanlar almak için sahaya çıkacaktır.Bucaktan Sökeye seyirci akmalıdır.Gelelim

Hakem Anıl Şene İlk Golümüzü Ofsayt Gerekçesi ile iptal etti.2 Yarı 5 Gollük Pozisyonu Ofsayt Bayrağı ile kestiler.Kararlarında Hatalı idi.Faulleri yanlış yerlere verdi,Haksız yere aliye 52 Dak kırmızı kart gösterdi.Faulleri Didim lehine gösterdi oyunu gerince Seyircinin çok tepkisini aldıOĞUZHANSPOR Bu Maça Kadir,Murad,Oğuzhan,Emin,Mehmet,Mustafa,Osman,Bahri,Akın,Fatih,Barış,Süleyman,Mehmet.Mert.Ayberk.Hasan.Osita.Eric

Sökespor İse Hakan,Mert,Gökhan,Ali,Ersen,Aykut,Tolga,Receb,Timurcan,Rıza,Emre,Gökhan,Volkan,Çağlar,Ahmet,Hüseyin,Çoşkun,Serkan,Bilal ismli oyuncularla hazırlanacaktır.

MUSTAFA ÇAVDAR

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Emrullah Ünal'dan sert sözler! 'Herkes işin şovunda! O Desteği biz verdik, biz!'
Bölgesel

Emrullah Ünal'dan sert sözler! 'Herkes işin şovunda! O Desteği biz verdik, biz!'

Emrullah Ünal'dan sert sözler! 'Herkes işin şovunda! O Desteği biz verdik, biz!' Başkan Emrullah Ünal dün ki Oğuzhanspor-Tefennispor karşılaşması ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla 'herkes işin şovunda' dedi.

Yusuf Erdoğdu'dan Oğuzhanspor'a Destek Sözü 'Oğuzhanspor için Omuz Omuza'
Bölgesel

Yusuf Erdoğdu'dan Oğuzhanspor'a Destek Sözü 'Oğuzhanspor için Omuz Omuza'

'Oğuzhanspor için Omuz Omuza' sloganı ile açıklama yapan MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Oğuzhanspor'a maddi ve manevi destek vereceğini açıkladı.

Burdur'da nefes kesen maç! Tefenni, Oğuzhan'ı 2-1 yendi
Spor

Burdur'da nefes kesen maç! Tefenni, Oğuzhan'ı 2-1 yendi

Burdur 1. Amatör Küme'nin zirve mücadelesinde Tefenni Belediyespor, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Oğuzhanspor, evinde Tefenni ile berabere kaldı
Spor

Oğuzhanspor, evinde Tefenni ile berabere kaldı

Oğuzhanspor, bu hafta kiminle oynadı? Oğuzhanspor kazandı mı? Oğuzhanspor Tefenni Belediyespor karşılaşması kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Oğuzhanspor yine acımadı! Kayıpsız devam ediyor
Spor

Oğuzhanspor yine acımadı! Kayıpsız devam ediyor

Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor, Burdur Amatör Küme'de karşılaşmaları teker teker kazanmaya devam ediyor.

Oğuzhanspor'dan evinde farklı galibiyet
Spor

Oğuzhanspor'dan evinde farklı galibiyet

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Burdur 1. Amatör Küme'nin 4. haftasında kendi evinde Burdur Göl Spor'u 8-0 mağlup etti.