Muğla / Bodrum

Katil zanlısına ruh hastası teşhisi

İş arkadaşını 20 yerinden bıçaklayan katil zanlısı Manisa’ya gönderilecek Haber detayı...

Katil zanlısına ruh hastası teşhisi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aynı lojmanda kaldığı iş arkadaşı Kenan Maral’ı (29) uykusunda 20 yerinden bıçaklayarak öldüren Muzaffer Eser’in (36) Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderilmesine karar verildi.
Olay, 2 Aralık 2022 günü Yalıkavak Mahallesi Flipper Sokak’ta ki bir sitede meydana geldi. Bir rezidansta güvenlik görevlisi olarak çalışan Muzaffer Eser ile aynı lojmanda kalan mesai arkadaşı Kenan Maral arasında horlama meselesi yüzünden tartışma başladı. İkili arasında başlayan husumet sonrası, şefleri tarafından uykusunda horladığı ifade edilen Muzaffer Eser ile Kenan Maral’ın vardiyaları değiştirildi. Gece vardiyasında nöbet tutan Muzaffer Eser, sabaha karşı nöbetini bırakıp lojman olarak kullanılan konteynerde uyuyan arkadaşını, ekmek bıçağı ile 20 yerinden bıçakladı. Muzaffer Eser, mesai arkadaşını defalarca bıçakladıktan sonra durumu ihbar etti. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekibi; baş, yüz, kol, boğaz, karın bölgelerine bıçak darbesi alan 29 yaşındaki Kenan Maral’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Eşinden de boşanma aşamasında olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen Muzaffer Eser, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kenan Maral’ın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Hakkında ’canavarca hisle adam öldürme’ suçlamasıyla iddianame hazırlanan Muzaffer Eser’in yargılanmasına Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Eser, mahkemedeki savunmasında, “Biz olay günü tartışmaya başladık. Bana ve aileme küfür etti. Maktul benden iriydi ve cüsseliydi. Bu yüzden masanın üzerindeki ekmek bıçağını alıp savurdum. Boğuşmaya başladık. İkimiz de yatağın üzerine düştük ve boğuşma esnasında bıçakladım” dedi.
Sanık Muzaffer Eser’in avukatı ise sanığın akıl sağlığının yerinde olmadığını ifade ederek beraatini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderilmesine karar verdi. Muzaffer Eser, gerekli evrakları tamamlandıktan sonra Manisa’ya gönderilecek. Mahkeme 11 Ekim’e ertelendi.iha

Katil zanlısına ruh hastası teşhisiKatil zanlısına ruh hastası teşhisi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Lokumun Cesur Ruhu Senay Eser
İş Dünyası

Lokumun Cesur Ruhu Senay Eser

Şenay Eser, lokum ve şekerleme sektöründe bir devrim yarattı. Alfakher Lokum'un kurucusu ve sahibi olarak, iş dünyasında kadınların gücünü ve yeteneklerini sergileyen bir örnek oldu.

Bucak'ta kamyon otomobilin arkasını biçti
Bölgesel

Bucak'ta kamyon otomobilin arkasını biçti

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Patlama riski nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

Milli Sporcular Burdur Valisi Öksüz'ü Ziyaret Etti!
Spor

Milli Sporcular Burdur Valisi Öksüz'ü Ziyaret Etti!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gençlik Haftası'nı kutlayan milli sporcular, Burdur Valisi Türker Öksüz'ü ziyaret etti.

Merinos Halı'da Dev Kampanya! %50'ye Varan İndirimler!
Tanıtım

Merinos Halı'da Dev Kampanya! %50'ye Varan İndirimler!

Merinos Halı'da 4 gün sürecek dev kampanya başladı! 6 metre kare halılar 3.000 TL'den, bire iki yolluklar 750 TL, kilim metre karesi 600 TL'den başlıyor!

Burdur'un sağlık taleplerini bakana ilettiler! İşte madde madde talepler
Bölgesel

Burdur'un sağlık taleplerini bakana ilettiler! İşte madde madde talepler

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek Burdur'un sağlık alanındaki eksiklikler ve ihtiyaçlar hakkında görüştü.

Çiftçi Kredileri Ertelensin, Ek Yem Desteği Verilsin!
İş Dünyası

Çiftçi Kredileri Ertelensin, Ek Yem Desteği Verilsin!

Burdur'da mevsimsel kuraklık hidrolojik kuraklığa dönüştü. Rekolte kaybı %50'yi aşabilir. Burdur Ticaret Borsası Başkanı Gündüzalp, tarımsal üretimde ağır bir yıl geçirdiklerini ve acil önlem alınması gerektiğini söyledi.