KATSO Başkanı Kadir Bozan’dan yeni yıl mesajı

Kars Ticaret Ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KATSO Başkanı Kadir Bozan’dan yeni yıl mesajı

Kars Ticaret Ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bozan, 2024 yılının Kars ve Türkiye için barış, huzur ve refah getirmesi dileklerinde bulundu.
KARSO Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan, yayımladığı mesajında, “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla giriyoruz. 2023 yılı dünyada savaş, gerilim ve kutuplaşmanın doruğa çıktığı, ülke olarak da deprem gibi büyük badireler yaşadığımız iniş, çıkışlarla dolu bir yıl oldu. Ayını zamanda Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşku ile kutladığımız bir yılı geride bıraktık” dedi.
2024 yılında Kars Ticaret ve Sanayi Odası olarak çağa ayak uyduran, dijital dönüşümünü tamamlamış üye odaklı bir Oda olacağız. Üyelerimizin de değişen ve gelişen dünyaya en hızlı şekilde adapte olabilmeleri için tüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz diyen Bozan, “Önümüzdeki süreçte üyelerimiz, şehrimiz ve Odamızın gelişimine yönelik bir tablo oluşturarak gelecekte olmak istediğimiz noktayı tesadüflere yer vermeden, sistemli bir şekilde ilerlemeyi sürdürmeliyiz. Biliyoruz ki; geleceğe, kendini yenileyen, öğrenen, yaşayan kurumlar ve işletmeler yön vereceklerdir. Odamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir. Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kars’ın kalkınma yolculuğuna destek vereceğiz” diye konuştu.
Başkan Bozan, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.
“Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede ilimiz ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi, daha çok üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefledik. 2024 yılında da bütün enerjimizle yeni projeler üretmek, güzel ilimizi özlemini duyduğumuz zirvelere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile 2024 yılının savaşların bittiği, barışın hakim olduğu, ticari hayatta enflasyonun azaldığı, finansal istikrar ile fiyat istikrarı arasındaki dengenin oluşturulduğu bir yıl olmasını diliyor, öncelikle tüm dünyaya sağlık getirmesini temenni ediyor, başta Karslı hemşerilerimizin ve camiamızın yeni yılını kutlar, yeni yılının Kars’a, ülkemize ve tüm dünya halklarına daha fazla Sağlık, sevgi, barış, huzur ve refah getirmesi temenni ederim.”

İHA

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

KATSO Başkanı Bozan, yerel ve ulusal basın ile bir araya geldi
Yaşam

KATSO Başkanı Bozan, yerel ve ulusal basın ile bir araya geldi

Başkanı Kadir Bozan, KATSO Toplantı Salonu’nda sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla buluştu

KATSO Başkanlığı’nda yeni isim
Yaşam

KATSO Başkanlığı’nda yeni isim

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanlığı’na Kadir Bozan seçildi.

Ankara su kesintisi! Ankara 05 Mayıs Pazar su kesintisi yaşanacak yerler
Bölgesel

Ankara su kesintisi! Ankara 05 Mayıs Pazar su kesintisi yaşanacak yerler

05 Mayıs Pazar günü Ankara'daki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün Ankara'nın hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

İzmir su kesintisi! İzmir 05  Mayıs su kesintisi yaşanacak yerler!
Bölgesel

İzmir su kesintisi! İzmir 05 Mayıs su kesintisi yaşanacak yerler!

05 Mayıs Pazar Günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

İstanbul su kesintisi! 05 Mayıs  İstanbul su kesintisi yaşanacak yerler
Bölgesel

İstanbul su kesintisi! 05 Mayıs İstanbul su kesintisi yaşanacak yerler

05 Mayıs Pazar İstanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin.

Muğla elektrik kesintisi! 06 Mayıs Muğla elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Bölgesel

Muğla elektrik kesintisi! 06 Mayıs Muğla elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Muğla'da 06 Mayıs 2024 Pazartesi Günü elektrik kesintisi var mı? Muğla'da yarın elektrikler kesilecek mi? Muğla'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..