Samsun

Kavak Devlet Hastanesi’ne Başhekim geldi

Samsun’da Kavak Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Bilgin, görevine başladı. Samsun’da eski Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı olarak görev yapan Opr. Dr. Mehmet Bilgin, Kavak Devlet Hastanesi Başhekimi olarak tayin edildi. Bilgin ilçeye gelerek yeni görevine başladı.

Kavak Devlet Hastanesi’ne Başhekim geldi

Samsun’da Kavak Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Bilgin, görevine başladı.
Samsun’da eski Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı olarak görev yapan Opr. Dr. Mehmet Bilgin, Kavak Devlet Hastanesi Başhekimi olarak tayin edildi. Bilgin ilçeye gelerek yeni görevine başladı.

Başhekim Bilgin kimdir?
1976 yılında Samsun’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Samsun’da tamamladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldu. 2001-2006 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Bölümü’nde uzmanlık eğitimini tamamladı. 2006-2013 yılları arasında Samsun Gazi Devlet Hastanesi, Gümüşhane Kelkit Devlet Hastanesi ve Samsun Çarşamba Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptı. 2013-2015 yıllarında Çarşamba Devlet Hastanesi’nde başhekim, 2015-2021 yıllarında Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi’nde başhekim olarak görev yaptı. 2021-2023 tarihlerinde Samsun Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı olarak görev yaptı. 17 Ekim tarihinde Kavak Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak göreve başladı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre  Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu
Dünya

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Gazi Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) tarafından Antalya'da düzenlenen 15’inci Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na katıldı.

Süt Üreticileri Birliği Başkanı Tahsin Baran ve Heyeti'nden Başkam Gümüş' Ziyaret
Bölgesel

Süt Üreticileri Birliği Başkanı Tahsin Baran ve Heyeti'nden Başkam Gümüş' Ziyaret

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Ağlasun-Bucak-Çeltikçi Süt Üreticileri Birliği Başkanı Tahsin Baran'a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Zeyrek sözünü tutu! Vatandaş mutlu
Bölgesel

Başkan Zeyrek sözünü tutu! Vatandaş mutlu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, suya indirim sözünü tuttu.

Ağrı'da Yurt-Time Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluşma
Bölgesel

Ağrı'da Yurt-Time Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluşma

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Ağrı'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

9. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Burdur'u Buluşturuyor: Başkan Ercengiz'den Teşekkür
Bölgesel

9. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Burdur'u Buluşturuyor: Başkan Ercengiz'den Teşekkür

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, bu yıl 9.düzenledikleri Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın tüm paydaşlara katkı sağlayacağına inandığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti ve fuarın Burdur için hayırlı olmasını diledi.

Uğur Macit  "Başkanımızın her zaman yanındayız"
Bölgesel

Uğur Macit "Başkanımızın her zaman yanındayız"

Isparta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Macit ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çevremize sizlerle beraber güzel işler yapacağız" dedi.