Burdur’da şizofren hastası olan Omur Bakır’dan 14 Mayıs Akşam saat 21.00’dan itibaren haber alınamıyor.
Burdur Merkez Sakarya Mahallesi Göktekin sokak’ta ikamet eden Şizofren hastası Omur Bakır 14 Mayıs saat 21.00’da ikametinden ayrıldı. İkametinden ayrılan Bakır’dan birdaha haber alınamadı. Omur Bakır’ın kaybolmasının ardından yakınları tarafından emniyet birimlerine bilgi verilirken, ekipler her yerde arama başlattı.
Omur Bakır’ı Gören ya da hakkında herhangi bir duyumu olan vatandaşların emniyet kurumları yada eşi İpek Bakır’a haber vermeleri insaniyet namına rica olunur.
İrtibat:
İPEK BAKIR
05366718635
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)