Kayıt dışı avlanan 3 ton balık vatandaşın ocağında pişti

İstanbul’da yapılan denetimlerde kayıt dışı avlanıldığı tespit edilerek el konulan 3 ton balık, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

Kayıt dışı avlanan 3 ton balık vatandaşın ocağında pişti

İstanbul’da yapılan denetimlerde kayıt dışı avlanıldığı tespit edilerek el konulan 3 ton balık, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da ekiplerle birlikte vatandaşlara balık dağıtımına katıldı.
İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde kayıt dışı avlandığı tespit edilen 3 ton balık, Gaziosmanpaşa Belediyesince vatandaşlara dağıtıldı. Gaziosmanpaşa Meydanı’nda gerçekleştirilen dağıtıma vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da eldivenlerini takarak Gaziosmanpaşalı vatandaşlara balık dağıttı. Meydanda uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, balık dağıtımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Komşularımızı bu mevsim de unutmadık”

Balık dağıtımı esnasında basın mensuplarına konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Yaklaşık bir aydır Gaziosmanpaşa ilçemizde her hafta bir mahallede balık dağıtımı yapıyoruz. Denizde yakalanan balığı buraya getiriyoruz, burada vatandaşımıza taze balık ikramında bulunuyoruz. Oldukça da fazla ilgi oluyor. Komşularımızı bu mevsim de unutmadık. Vatandaşlarımız taze balığa yoğun ilgi gösterdiği için her hafta bunu yapmaya gayret ediyoruz. Bazıları pişiriyor ve davet ediyorlar. Tabi yemesi daha güzel. Her mahallede bu çalışmayı yaptık. Bazen ihtiyaç halinde mahallelere servis yapıyoruz” dedi.
Belediyenin güzel işler yaptığını belirten vatandaş, “Bence çok güzel. Herkes balık yiyebilecek. Memnunum, güzel şeyler yapıyorlar. Çocuklarım için olsun, güzel bir semtte oturuyoruz bence. Yatırım yapılıyor. Kesinlikle pişireceğim, balık çok seviyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür eden Sevilay Kazar ise, “İlk defa ben böyle bir şey gördüm. Afiyet olsun alanlara. Başkanımıza da teşekkür ederim. Sezon açıldığından beri ilk defa yiyeceğim” şeklinde konuştu.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Oğluna Böbreğini Verdi! Sağlığına Kavuşturdu
Sağlık

Oğluna Böbreğini Verdi! Sağlığına Kavuşturdu

Balıkesir’in Erdek ilçesinde yaşayan Naşit Saygı, hipertansiyona bağlı böbrek yetmezliğine yakalandı. Yaklaşık 2 ay önce Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi Organ Nakil Merkezi'ne başvuran Saygı, 76 yaşındaki babası Raşit Saygı’dan nakledilen böbrekle sağlığına kavuştu.

 Burhaniye'den 14 Hacı Adayı Dualarla Uğurlandı!
Yaşam

Burhaniye'den 14 Hacı Adayı Dualarla Uğurlandı!

Burhaniye ilçesinde, hacca giden 14 hacı adayı dualar eşliğinde uğurlandı.

Şüpheli gördüler, yanılmadılar! Üzerinden Uyuşturucu Çıktı
3. Sayfa

Şüpheli gördüler, yanılmadılar! Üzerinden Uyuşturucu Çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, bekçilerin durumundan şüphelenerek üzerini aradığı şahıstan tam 102 adet uyuşturucu hap çıktı.

Balıkesir'de Kurye Üniversite Öğrencisi Bıçaklanarak Öldürüldü
3. Sayfa

Balıkesir'de Kurye Üniversite Öğrencisi Bıçaklanarak Öldürüldü

Balıkesir'de kuryelik yapan üniversite öğrencisinin öldürüldüğü anlar kameraya takıldı.

Burhaniye Devlet Hastanesi Doktorları ve Hemşireleri Koro Kurdu!
Etkinlik

Burhaniye Devlet Hastanesi Doktorları ve Hemşireleri Koro Kurdu!

Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Devlet Hastanesinde görevli doktor ve hemşirelerin oluşturduğu koronun düzenlediği Şifalı Ezgiler Konseri yoğun ilgi gördü. Reha Yurdakul Salonunda düzenlenen konseri yaklaşık 300 kişi izlerlerken izleyiciler türkülere eşlik etti.

Havran'da Çocuklar Geleneksel Oyunlarla Buluştu!
Etkinlik

Havran'da Çocuklar Geleneksel Oyunlarla Buluştu!

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Spor Bakanlığının işbirliğiyle düzenlenen Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların 2. 3. 4. ve 5. sınıflarının katıldığı "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği" ödül töreni Havran Kocaseyit Kapalı Spor salonunda yapılan ödül töreniyle sona erdi.