Bucak İlçe Kaymakamı Bayram GALE, Burdur İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Balcı ve arsasını Jandarma Vakfı’na bağışlayan Fatma Arıcan ile birlikte Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
İftar organizasyonunda konuşan Kaymakam Bayram GALE, Jandarma Vakfı’na yapılan bağışın büyük bir anlam taşıdığını vurgulayarak bağışçı Fatma Arıcan’a teşekkür etti.
Jandarma Vakfı’na arsasını bağışlayan Fatma Arıcan, bağışın kendisi için manevi bir anlam taşıdığını dile getirerek, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçlerine destek olmanın gurur verici olduğunu söyledi.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)