Burdur / Çeltikçi

Kaymakam İsmail Demirtaş Çeltikçi'ye Veda Etti

2021 Haziran ayında Çeltikçi ilçesinde göreve başlayan Demirtaş, İbradi İlçesine atanması nedeniyle Çeltikçi'den ayrıldı.

Kaymakam İsmail Demirtaş Çeltikçi'ye Veda Etti

Çeltikçi İlçe Kaymakamı İsmail Demirtaş, 23 Haziran 2021'de geldiği Çeltikçi'den 12 Ağustos 2022 tarihinde yayımlanan kararname ile Antalya İbradi ilçesine atandı.

13 Ay görev yaptığı Burdur'un Çeltikçi ilçesinde çalışmalarıyla halkın gönlünü kazanan Kaymakam İsmail Demirtaş'ın ilçeden ayrılışının ardından Kuzköy Muhtarı İsmail Çetin duygulandıran bir mesaj yayımladı.

Türkiye'de Süper Vali olarak tanınan Recep Yazıcıoğlu'nun yaşamına dikkat çeken Muhtar İsmail Çetin, Kaymakam İsmail Demirtaş'ın sanki ondan bayrağı devralmış gibi vatan, millet sevgisiyle hizmet ettiğini vurguladı.

Muhtar Çetin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Kişiliği, görev yaptığı yerlerde halka olan yakınlığı, fikirleri ve görüşleri nedeniyle süper vali olarak adlandırılan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nu yediden yetmişe bilmeyenimiz yoktur. 

Merhum Süper Vali Recep Yazıcıoğlundan sanki bayrağı devralmış gibi Vatanını, Milletini seven, halka pozitif yaklaşımı, bilgi beceri ve çalışkanlığı ile Çeltikçi İlçesi ve Köylerinde yaşayan vatandaşların gelir seviyesini yükseltecek araştırmalar yapan, projeler üreten, yol gösteren ve destekleyen, bilhassa gençlerle, çocuklarla, yaşlılarla ve yardıma muhtaç vatandaşlarla yakından ilgilenip ziyaretler yapan, onlarla vakit geçiren, vatandaşların sevgisini kazanan çözüm odaklı bir idareci olarak tanınan temsil ettiği makamı layıkıyla yapan 23.06.2021 tarihinde Çeltikçi İlçe Kaymakamı olarak atanan 12.08.2022 tarihinde valiler kararnamesi ile Antalya İbradı İlçe kaymakamlığına atanan ve bugün itibari ile Çeltikçi İlçesinden vatandaşların sevgi gösterisi ile ayrılan Kaymakam Sayın İsmail Demirtaş’a bundan sonraki hayatında başarılar dileriz… 

Çeltikçi İlçesine ve Köylerine iz bıraktınız…

Yolunuz açık her şey gönlünüzce olsun… " ifadelerini kullandı.

Kaymakam İsmail Demirtaş Kimdir ?

Mersin'in Silifke ilçesinden olan Kaymakam İsmail Demirtaş ilk, orta ve lise öğrenimini tamamlamasının akabinde lisans eğitimine Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde başladı. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde lisans eğitimini tamamlayarak mezun olan Demirtaş, Hazine ve Maliye Bakanlığının açmış olduğu Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavını kazanarak memuriyet hayatına başladı.

2018 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap eden Demirtaş, Karaman Valiliğinde İl Merkez Stajını, Adana/Kozan ve Hatay/Belen Kaymakamlıklarında Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Niğde/Çamardı, Konya/Emirgazi, Osmaniye/Toprakkale'de Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

Kaymakamlık kursunu başarılı bir şekilde tamamlayan Demirtaş, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 23.06.2021 tarih ve 9450 sayılı yazısı ile 25.06.2021 tarihinde Çeltikçi Kaymakamı olarak görevine başlamıştır.

Son olarak Kaymakam İsmail Demirtaş, 12.08.2022 tarihinde valiler kararnamesi ile Antalya İbradı İlçe kaymakamlığına atandı.

Evli ve bir kız çocuk babası olan Demirtaş, Çeltikçi ilçesine veda etti.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne sebep olan sürücü tutuklandı
3. Sayfa

Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne sebep olan sürücü tutuklandı

Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.

TÜSÜF salon futbolu bölgesel lig müsabakaları sona erdi
Bölgesel

TÜSÜF salon futbolu bölgesel lig müsabakaları sona erdi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Futbol Takımının da yer aldığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları sona erdi.

Göztepe, Giresunspor Çotanak Stadyumu’nda karşılaşak
Spor

Göztepe, Giresunspor Çotanak Stadyumu’nda karşılaşak

Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında yarın Giresunspor’a konuk olacak. Çotanak Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak.

Gaziantep'te sahte deterjan operasyonu
3. Sayfa

Gaziantep'te sahte deterjan operasyonu

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin bir iş yerine yaptığı operasyonda piyasa sürülmeye hazır halde 2 milyon 350 bin TL değerinde sahte deterjan ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara su kesintisi! 20 Nisan Ankara su kesintisi yaşanacak yerler
Bölgesel

Ankara su kesintisi! 20 Nisan Ankara su kesintisi yaşanacak yerler

20 Nisan Cumartesi Ankara'daki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün Ankara'nın hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına nefes aldırılmadı
3. Sayfa

Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına nefes aldırılmadı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 120 jandarma personeli ile düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.