MUĞLA (İHA) - Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, yapımı devam eden Hükümet Konağı İnşaat Alanı’nın da incelemelerde bulundu.
Kaymakam maslak inşaat alanında yetkililerden de bilgi aldı. Köyceğiz’de deprem yönetmeliğine aykırı olduğu için yıkılan Köyceğiz Hükümet Konağı yerine TOKİ tarafından bodrum, zemin ve ikinci kattan oluşan 6 bin 32,68 alanı olan Köyceğiz Hükümet Konağı inşaatı başlamıştı. Devam eden inşaat alanında Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak incelemelerde bulundu. İnşaat alanını gezen Kaymakam Maslak yetkililerden de inşaat hakkında bilgi aldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)