Muş

Kaymakam Ocak öğrencileri dinledi

Muş’un Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak; barınma, servis ve yemek konusunda destek isteyen öğrencilere imkanlar dahilinde gerekli yardımların yapılacağı sözünü vererek, “Öğrencilerimizin düşüncelerini ve isteklerini her zaman önemsiyoruz” dedi.

Kaymakam Ocak öğrencileri dinledi

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak; barınma, servis ve yemek konusunda destek isteyen öğrencilere imkanlar dahilinde gerekli yardımların yapılacağı sözünü vererek, “Öğrencilerimizin düşüncelerini ve isteklerini her zaman önemsiyoruz” dedi.
Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, MYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Dönmez, öğretim görevlileri, kurum müdürleri ile öğrenciler katıldı. Bulanık MYO öğrencileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, mesleğine uzanan kariyer yolculuğunu, eğitim öğretim hayatından itibaren başlayarak öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği etkinlikte Kaymakam Ocak, kendisine yöneltilen çok sayıda soruya yanıt verdi. Öğrencilerin dikey geçiş sınavından sonra lisans eğitimine devam etmesinin önemine vurgu yapan Kaymakam Ocak, lisans eğitimiyle ilgili bilgiler de aktardı. Kendi hedef ve hayallerine ulaşmak için çok yoğun bir emekle çalıştığından söz eden ve vazgeçmemenin önemine vurgu yapan Kaymakam Oğuzhan Ocak, öğrencilere de kendi kariyer yolculukları için neler yapabileceklerini anlattı.
Barınma, servis ve yemek konusunda destek isteyen öğrencilere imkanlar dahilinde gerekli yardımların yapılacağı sözünü veren Ocak, “Öğrencilerimizin düşüncelerini ve isteklerini her zaman önemsiyoruz. Bulanık Kaymakamlığı ve belediyesi olarak sizin rahat bir şekilde eğitiminizi sürdürebilmeniz için imkanlarımız dahilinde elimizden gelen her şeyi yapmayı hazırız. Yeter ki siz okuyun, vatana, millette faydalı insanlar olun” dedi.
Etkinlik, Bulanık MYO Müdür Yardımcısı Doç Dr. İsmail Dönmez’in Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ocak’a teşekkür plaketi takdimi ile son buldu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MAKÜ Öğrencileri Depremde Kaybettikleri Arkadaşlarını unutmadılar!
Bölgesel

MAKÜ Öğrencileri Depremde Kaybettikleri Arkadaşlarını unutmadılar!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden arkadaşlarını 'İz Bırakanlar Ormanı' projesi ile anma etkinliğinde bir araya geldi.

Burdur'da 240 Öğrenciye Trafik Eğitimi! 'Güvenli Gelecek, Trafik Bilinciyle Başlar!'
Bölgesel

Burdur'da 240 Öğrenciye Trafik Eğitimi! 'Güvenli Gelecek, Trafik Bilinciyle Başlar!'

Burdur Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri, 8-9 Mayıs tarihleri arasında Özboyacı İlkokulu ve Barış Akademi Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi. Eğitimde 240 öğrenciye trafik kuralları ve trafik güvenliği hakkında bilgiler verildi.

Burdur'da Öğrencilere Trafik Eğitimi! 'Hayatla Yarışılmaz!'
Bölgesel

Burdur'da Öğrencilere Trafik Eğitimi! 'Hayatla Yarışılmaz!'

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gölhisar Anaokulu ve Karamanlı Nimet Güvener İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine Trafik Haftası kapsamında trafik eğitimi verdi.

DÜFEST açılış töreni ile başladı
Bölgesel

DÜFEST açılış töreni ile başladı

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen ve bilimsel etkinliklerden sportif aktivitelere, yarışmalardan kültürel etkinliklere kadar öğrencilere değer katan DÜFest 2024 Öğrenci Festivali, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

Anadolu Lisesi Öğrencileri Kan Bağışında Bulundu!
Yaşam

Anadolu Lisesi Öğrencileri Kan Bağışında Bulundu!

Kırklareli öğrenciler kan bağışında bulundu.

Türkiye'de İlk Kez! Survivor’ı aratmayacak
Bölgesel

Türkiye'de İlk Kez! Survivor’ı aratmayacak

Burdur İtfaiyesi tarafından düzenlenen ve bu sene ulusal düzeye taşınan Üniversiteler Arası İtfaiye Olimpiyatları'nda Türkiye'nin en iyi itfaiyecilik öğrencileri Survivor'ı aratmayan zorlu parkurlarda yarışacak! 20-21 Mayıs'ta Burdur'da gerçekleşecek olimpiyatların detayları için tıklayın!