Kayseri

Kayseri’de Yolcu Otobüsü ile Yakıt Tankeri Çarpıştı: Yaklaşık 30 Yaralı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yolcu otobüsü ile yakıt tankeri taşıyan tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaklaşık 30 kişi yaralandı. Çarpışmanın ardından hem otobüs hem de tır yan yatarken, tankerde bulunan yakıtın tamamının yola dökülmesi büyük paniğe neden oldu.

Kayseri’de Yolcu Otobüsü ile Yakıt Tankeri Çarpıştı: Yaklaşık 30 Yaralı

 

KAYSERİ (İHA) – Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yolcu otobüsü ile yakıt tankeri taşıyan tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaklaşık 30 kişi yaralandı. Çarpışmanın ardından hem otobüs hem de tır yan yatarken, tankerde bulunan yakıtın tamamının yola dökülmesi büyük paniğe neden oldu.

Kayseri’de korkutan kaza

Kaza, Kocasinan ilçesi Anbar Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı üzerindeki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 38 APR 821 plakalı yakıt tankeri taşıyan tır ile Cizre’den Ankara’ya seyir halinde olan Cizre Nuh Turizm’e ait 33 ANR 013 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı.

Otobüsün sürücülüğünü Mustafa A.’nın yaptığı öğrenilirken, çarpışmanın şiddetiyle iki araç da yan yattı.

Yaklaşık 30 kişi yaralandı

Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık, itfaiye, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik amacıyla kazanın meydana geldiği yolu trafiğe kapattı.

İtfaiye ekipleri, otobüste bulunan ve kazada yaralanan yolcuları bulundukları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaklaşık 30 yaralı, ambulanslarla Kayseri’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralılar arasında hayati tehlikesi bulunanların olduğu öğrenildi.

Tankerdeki yakıt yola döküldü

Kazanın ardından yakıt tankerinde bulunan yakıtın tamamı yola döküldü. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, ekipler olası bir yangın ve patlama riskine karşı çalışma başlattı.

Yakıtın yola dökülmesi nedeniyle kazada adeta daha büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Ekiplerin olay yerindeki güvenlik ve temizlik çalışmaları sürüyor.

Soruşturma başlatıldıKayseri’de Yolcu Otobüsü ile Yakıt Tankeri Çarpıştı: Yaklaşık 30 YaralıKayseri’de Yolcu Otobüsü ile Yakıt Tankeri Çarpıştı: Yaklaşık 30 Yaralı

Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.Kayseri’de Yolcu Otobüsü ile Yakıt Tankeri Çarpıştı: Yaklaşık 30 Yaralı

 

Kayseri’de Yolcu Otobüsü ile Yakıt Tankeri Çarpıştı: Yaklaşık 30 Yaralı

 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.