KAYSERİ (İHA) - Kayseri'de polis ekipleri tarafından geçtiğimiz 1 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda toplam 215 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 125 şahıs yakalandı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri; kent genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında 24-31 Mart tarihleri arasında çalışmalar yaptı. 6136, 2521 ve 5729 Sayılı Kanuna Muhalefet olaylarında çalışma yapan ekipler; 9 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 2 adet havalı tüfek, 10 adet kapsam dışı bıçak, 119 adet fişek ele geçirdi.
Hırsızlık suçu olduğu tespit edilen; 22 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlatan ekipler; bu olaylarla ilgili 21 şüpheli yakalarken, hırsızlık malı olan 48 bin 500 TL değerinde malzemeler ele geçirdi. Malzemeler sahiplerine tam ve eksiksiz olarak teslim edildiği belirtildi.
Öte yandan, yapılan çalışmalarda kumar oynatıldığı tespit edilen; 3 iş yerinde kumar oynatılması için yer ve imkân sağlayan 3 şahsa adli işlem yapılırken, kumar oynadığı tespit edilen 19 şahsa toplamda 122 bin 75
TL idari para cezası uygulandı.
Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda ise; 215 yıl 3 ay 21 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 125 şahıs yakalanırken, 50 şahıs ise adli makamlarca tutuklandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)