Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği, Yeni Nesil Gazetecilik Konferansı ve Türk Dünyası İnternet Gazeteciliği Federasyonu kurulması gibi çok önemli iki gündemle ikinci büyük buluşmasını Kayseri’de gerçekleştirdi. Türkiye’nin dört bir yanından Kayseri’ye gelen TİGAD İl Temsilcileri ve davetliler ilk olarak Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.
TİGAD heyeti, Yeni Nesil Gazetecilik Konferans öncesi ayağının tozuyla Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti. Vali Çiçek, TİGAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çiçek, ayrıca, Valiliğin Kayseri’deki çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.
Sosyal medya ve internet haberciliği konusundaki görüşlerini paylaşan Vali Çiçek, dezenformasyon riski ne kadar büyük olsa da sosyal medyanın ve internet haberciliğinin ne kadar etkili olduğuna dikkat çekti. Bu nedenle de uzun süredir elzem olan yasal düzenlemenin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyet paylaştı.
TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel de, Vali Çiçek’in konferansa verdiği destekten ötürü TİGAD adına teşekkür etti. Vali Çiçek, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası TİGAD heyeti ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)